Închide meniul

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia: „Aţi fost primul jucător al naţionalei”

Dan Roșu Publicat: 4 iulie 2024, 7:42 / Actualizat: 15 iulie 2024, 15:03

Reclamă
Nicolae Stanciu, discurs de căpitan, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia: „Aţi fost primul jucător al naţionalei

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia

Nicolae Stanciu se înclină în faţa fanilor - frf.ro

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan, în faţa fanilor veniţi noaptea, la Mogoşoaia. 500 de fani au venit să îi primească pe jucătorii României, după parcursul de la EURO 2024, acolo unde au atins optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce au cântat imnul României alături de jucători, fanii au ascultat discursul lui Stanciu, care a fost emoţionat când a văzut mai mulţi copii prezenţi la Mogoşoaia, la acea oră târzie.

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan adevărat, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia

„Vă mulţumim din suflet pentru susţinerea voastră, am simţit-o, ştim că aţi fost alături de noi. Iar să vă vedem aici aici la ora asta în noapte este totul pentru noi. Observ mulţi copii şi ne bucurăm pentru că vrem să fim modele de urmat pentru copiii României.

Ne bucurăm că sunt aici, că ne iubesc şi cresc cu această generaţie şi cu rezultatele pe care le-am obţinut după o lungă perioadă de timp. Şi cum am spus-o, voi aţi fost primul jucător al echipei naţionale, nu al 12-lea. Şi pentru asta vă mulţumim”, a fost discursul căpitanului Nicolae Stanciu.

Reclamă
Reclamă

Edi Iordănescu, discurs în faţa fanilor

„Nu avem cuvinte să vă mulţumim. Am emoţii specifice înaintea oricărui meci, mă copleşesc. Vă mulţumesc în numele familiei naţionalei. Nici nu vă imaginaţi ce a însemnat suportul dumneavoastră. Au dat totul pentru voi şi în special pentru copii.

Să fim mîndri că suntem români, am întâlnit mulţi români plecaţi de mulţi ani, mândri de ţara lor, trebuie să fim uniţi, să avem încredere în noi. România a dat un semnal puternic, să fie un nou început pentru fotbalul românesc şi România. Doamne ajută!”, a afirmat selecţionerul în timp ce fanii scandau „Edi, nu pleca”.

Răzvan Marin, mesaj emoţionant pentru fanii români

Răzvan Marin a transmis un mesaj emoţionant pentru fanii români. Golgheterul României de la EURO 2024, cu două goluri marcate, le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul uriaş şi a promis noi realizări ale echipei naţionale.

Reclamă

“Drumul nostru la EURO 2024 se opreşte aici, însă povestea noastră continuă! Vă mulţumim din inimă pentru susţinerea necondiţionată şi pentru energia pe care ne-aţi oferit-o la fiecare meci. Am luptat cu toată forţa, am dat tot ce am avut mai bun şi am simţit în fiecare moment sprijinul vostru necondiţionat.

Împreună am trăit momente de neuitat şi am demonstrat că suntem o echipă unită, pe teren şi în tribune, ca suntem o familie. Vom continua să muncim din greu şi să învăţăm din fiecare experienţă, pentru a reveni mai puternici.

Mulţumim pentru tot şi rămâneţi alături de noi în această călătorie! Hai ROMANIA!”, a transmis Răzvan Marin pe reţelele de socializare.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

23:02

Denis Alibec l-a certat din nou pe un coechipier chiar pe teren! Motivul pentru care atacantul Farului a fost scos din sărite

22:55

Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară

22:30

LIVE VIDEORio Ave – Famalicao e ACUM în AntenaPLAY (22:15). Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

22:14

Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB!

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 3 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 Ce urmează pentru Simona Halep, după eşecul fără drept de apel cu Anna Blinkova! Decizia luată de fostul lider WTA
Citește și