Închide meniul

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia: „Aţi fost primul jucător al naţionalei”

Dan Roșu Publicat: 4 iulie 2024, 7:42

Reclamă
Nicolae Stanciu, discurs de căpitan, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia: „Aţi fost primul jucător al naţionalei

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia

Nicolae Stanciu se înclină în faţa fanilor - frf.ro

Nicolae Stanciu a avut un discurs de căpitan adevărat, miercuri noapte, când, la Mogoşoaia, 500 de fani au venit să îi primească pe jucătorii României, după parcursul de la EURO 2024, acolo unde au atins optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce au cântat imnul României alături de jucători, fanii au ascultat discursul lui Stanciu, care a fost emoţionat când a văzut mai mulţi copii prezenţi la Mogoşoaia, la acea oră târzie.

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan adevărat, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia

„Vă mulţumim din suflet pentru susţinerea voastră, am simţit-o, ştim că aţi fost alături de noi. Iar să vă vedem aici aici la ora asta în noapte este totul pentru noi. Observ mulţi copii şi ne bucurăm pentru că vrem să fim modele de urmat pentru copiii României.

Ne bucurăm că sunt aici, că ne iubesc şi cresc cu această generaţie şi cu rezultatele pe care le-am obţinut după o lungă perioadă de timp. Şi cum am spus-o, voi aţi fost primul jucător al echipei naţionale, nu al 12-lea. Şi pentru asta vă mulţumim”, a fost discursul căpitanului Nicolae Stanciu.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu, discurs în faţa fanilor

„Nu avem cuvinte să vă mulţumim. Am emoţii specifice înaintea oricărui meci, mă copleşesc. Vă mulţumesc în numele familiei naţionalei. Nici nu vă imaginaţi ce a însemnat suportul dumneavoastră. Au dat totul pentru voi şi în special pentru copii.

Să fim mîndri că suntem români, am întâlnit mulţi români plecaţi de mulţi ani, mândri de ţara lor, trebuie să fim uniţi, să avem încredere în noi. România a dat un semnal puternic, să fie un nou început pentru fotbalul românesc şi România. Doamne ajută!”, a afirmat selecţionerul în timp ce fanii scandau „Edi, nu pleca”.

Răzvan Marin, mesaj emoţionant pentru fanii români

Răzvan Marin a transmis un mesaj emoţionant pentru fanii români. Golgheterul României de la EURO 2024, cu două goluri marcate, le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul uriaş şi a promis noi realizări ale echipei naţionale.

Reclamă

“Drumul nostru la EURO 2024 se opreşte aici, însă povestea noastră continuă! Vă mulţumim din inimă pentru susţinerea necondiţionată şi pentru energia pe care ne-aţi oferit-o la fiecare meci. Am luptat cu toată forţa, am dat tot ce am avut mai bun şi am simţit în fiecare moment sprijinul vostru necondiţionat.

Împreună am trăit momente de neuitat şi am demonstrat că suntem o echipă unită, pe teren şi în tribune, ca suntem o familie. Vom continua să muncim din greu şi să învăţăm din fiecare experienţă, pentru a reveni mai puternici.

Mulţumim pentru tot şi rămâneţi alături de noi în această călătorie! Hai ROMANIA!”, a transmis Răzvan Marin pe reţelele de socializare.

Ar trebuie să se retragă Cristiano Ronaldo de la naţionala Portugaliei?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:09

Gareth Southgate a dus Anglia în semifinalele EURO 2024, dar fanii îl fac praf! Reacţii vehemente după meciul cu Elveţia

22:09

Marcel Bîrsan, delegat în Liga Campionilor! Anunţul FRF

22:08

„Presiune au anvelopele, nu ei!” Alan Shearer, reacţie fabuloasă după ce Anglia s-a calificat în semifinalele EURO 2024

21:50

LIVE TEXTOlanda – Turcia 0-0. „Portocala Mecanică” a eliminat România şi atacă semifinalele EURO 2024

21:30

Anglia s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Naţionala lui Gareth Southgate a învins-o la loviturile de departajare pe Elveţia

21:24

Tensiuni la EURO 2024, înainte de Olanda – Turcia! Fanii turci, opriţi de poliţie pentru gesturile controversate făcute

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024
Citește și