Închide meniul

Dan Şucu pregăteşte o super-lovitură pe piaţa transferurilor! E aproape să le „sufle” un jucător lui Dan Petrescu şi Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 20:29

Reclamă
Dan Şucu pregăteşte o super-lovitură pe piaţa transferurilor! E aproape să le „sufle un jucător lui Dan Petrescu şi Gigi Becali

Florin Manea ştie cum poate da lovitura Dan Şucu, după transferul ratat al lui Daniel Bîrligea

Dan Şucu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Şucu pregăteşte o super-lovitură pe piaţa transferurilor. Acţionarul majoritar al Rapidului e aproape să le „sufle” un jucător lui Dan Petrescu şi Gigi Becali. Giuleştenii au pus ochii pe William Baeten, de la FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

William Baeten şi Juan Bauza au fost anunţaţi ca şi transferaţi la CFR Cluj, însă mutările nu s-au oficializat. Cele două părţi nu au ajuns încă la o înţelegere. Baeten a fost şi pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, patronul campioanei declarându-se încântat de mijlocaşul belgian, la finalul sezonului precedent.

Dan Şucu pregăteşte o super-lovitură pe piaţa transferurilor

„Pe fir” a intrat şi Dan Şucu. Acţionarul majoritar al giuleştenilor şi-l doreşte pe William Baeten la Rapid, notează digisport.ro.

Şucu ar fi înaintat deja o ofertă pentru transferul lui William Baeten. Acţionarul majoritar de la Rapid oferă suma de 350.000 de euro, în schimbul mijlocaşului belgian de la FCU Craiova.

William Baeten ar fi dispus să accepte o mutare la Rapid, însă dacă va fi definitivă, şi nu sub formă de împrumut. Acesta ar fi fost şi unul dintre motivele pentru care a picat transferul la CFR Cluj, deoarece Adrian Mititelu îşi dorea să-i cedeze pe Baeten şi Bauza doar sub formă de împrumut.

Reclamă
Reclamă

Până în acest moment, Rapid a efectuat patru transferuri. Cristi Manea, Filip Blazek, Timotej Jambor şi Luka Gojkovic au semnat cu formaţia giuleşteană.

În prima etapă a noului sezon, Rapid se va deplasa pe terenul celor de la UTA. Partida se va disputa sâmbătă, 13 iulie, de la ora 19:15, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid. Anunţul a fost făcut de Şucu la sosirea din Germania. Şucu a făcut galerie României la meciul cu Slovacia.

Reclamă

Dan Şucu a anunţat că îi vrea la Rapid pe eroul României, Florin Niţă, dar şi pe fundaşul central, Adrian Rus. Şucu visează şi la alţi jucători din naţionala lui Edi Iordănescu.

„A fost o atmosferă extraordinară la România – Slovacia, după cum ați văzut și dumneavoastră. Totul face parte din revirimentul fotbalului românesc, am făcut și eu galerie, la fel ca toată lumea. Tot stadionul era în galben, cred că am fost 40.000 români.

Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a spus Dan Şucu la sosirea din Germania, conform gsp.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și