Închide meniul

Dan Şucu pregăteşte o super-lovitură pe piaţa transferurilor! E aproape să le „sufle” un jucător lui Dan Petrescu şi Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 20:29

Reclamă
Dan Şucu pregăteşte o super-lovitură pe piaţa transferurilor! E aproape să le „sufle un jucător lui Dan Petrescu şi Gigi Becali

Dan Şucu pregăteşte o super-lovitură pe piaţa transferurilor

Dan Şucu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Şucu pregăteşte o super-lovitură pe piaţa transferurilor. Acţionarul majoritar al Rapidului e aproape să le „sufle” un jucător lui Dan Petrescu şi Gigi Becali. Giuleştenii au pus ochii pe William Baeten, de la FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

William Baeten şi Juan Bauza au fost anunţaţi ca şi transferaţi la CFR Cluj, însă mutările nu s-au oficializat. Cele două părţi nu au ajuns încă la o înţelegere. Baeten a fost şi pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, patronul campioanei declarându-se încântat de mijlocaşul belgian, la finalul sezonului precedent.

Dan Şucu pregăteşte o super-lovitură pe piaţa transferurilor

„Pe fir” a intrat şi Dan Şucu. Acţionarul majoritar al giuleştenilor şi-l doreşte pe William Baeten la Rapid, notează digisport.ro.

Şucu ar fi înaintat deja o ofertă pentru transferul lui William Baeten. Acţionarul majoritar de la Rapid oferă suma de 350.000 de euro, în schimbul mijlocaşului belgian de la FCU Craiova.

William Baeten ar fi dispus să accepte o mutare la Rapid, însă dacă va fi definitivă, şi nu sub formă de împrumut. Acesta ar fi fost şi unul dintre motivele pentru care a picat transferul la CFR Cluj, deoarece Adrian Mititelu îşi dorea să-i cedeze pe Baeten şi Bauza doar sub formă de împrumut.

Reclamă
Reclamă 4

Până în acest moment, Rapid a efectuat patru transferuri. Cristi Manea, Filip Blazek, Timotej Jambor şi Luka Gojkovic au semnat cu formaţia giuleşteană.

În prima etapă a noului sezon, Rapid se va deplasa pe terenul celor de la UTA. Partida se va disputa sâmbătă, 13 iulie, de la ora 19:15, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid. Anunţul a fost făcut de Şucu la sosirea din Germania. Şucu a făcut galerie României la meciul cu Slovacia.

Reclamă

Dan Şucu a anunţat că îi vrea la Rapid pe eroul României, Florin Niţă, dar şi pe fundaşul central, Adrian Rus. Şucu visează şi la alţi jucători din naţionala lui Edi Iordănescu.

„A fost o atmosferă extraordinară la România – Slovacia, după cum ați văzut și dumneavoastră. Totul face parte din revirimentul fotbalului românesc, am făcut și eu galerie, la fel ca toată lumea. Tot stadionul era în galben, cred că am fost 40.000 români.

Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a spus Dan Şucu la sosirea din Germania, conform gsp.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:10

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

12:35

Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României

12:11

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: „Vom da totul!”

12:01

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open: „Să vedem ce se întâmplă anul acesta”

11:45

VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint

11:28

„Ce sfat îi dați lui Edi Iordănescu?” Mircea Lucescu a oferit imediat un răspuns! Mesaj clar despre viitorul selecționerului

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și