Închide meniul

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 23:48

Reclamă
Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă! Verdict după succesul campioanei din Supercupă

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Ilie Dumitrescu s-a declarat cucerit de un jucător de la FCSB, după succesul din Supercupa României. Fostul internaţional l-a remarcat pe Marius Ştefănescu, cel care a debutat cu gol în tricoul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe Corvinul cu 3-0, în Supercupa României. David Miculescu, Marius Ştefănescu şi Luis Phelipe au punctat pentru formaţia campioană.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB

Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Marius Ştefănescu şi a transmis că acesta a avut o evoluţie solidă, pe tot parcursul meciului cu Corvinul.

Fostul internaţional i-a remarcat şi pe Alexandru Musi şi pe Malcom Edjouma, cei doi jucători reveniţi la formaţia roş-albastră, în această vară.

„Different class, Ștefănescu. Pe tot parcursul meciului. O dinamică bună a jocului în partea a doua. Și au început acțiunile în profunzime, ce mai vedem și noi pe la turneul ăsta final.

Reclamă
Reclamă

Musi, foarte bine în partea stângă, nu mai spun de Ștefănescu, care după golul ăla înscris putea să mai materializeze două ocazii.

Ștefănescu e deja un lider, și-a pus amprenta pe jocul echipei în seara asta. Edjouma a intrat bine, disciplinat, a acoperit foarte bine zona”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă! Prima reacţie după debutul cu gol la FCSB

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă şi a avut prima reacţie după debutul cu gol la FCSB. Mijlocaşul ofensiv a marcat în meciul cu Corvinul. A ajutat-o pe campioana Ligii 1 să câştige trofeul, în faţa a 15.000 de fani.

Reclamă

La primul meci în tricoul FCSB-ului, Ştefănescu a reuşit să ridice deasupra capului trofeul. Este al treilea an la rând în care Marius Ştefănescu câştigă Supercupa. În 2022 şi 2022 a dat lovitura cu Sepsi.

„Un debut bun, am reuşit să câştigăm trofeul, asta e cel mai important. Am avut câteva ocazii chiar eu, ne-am mişcat bine pentru primul meci. A fost încins, o finală.

M-am adaptat foarte bine şi sper în continuare să fac lucruri la fel de bine!„, a declarat Marius Ştefănescu la digisport.ro.

În minutul 52, Marius Ştefănescu a primit o pasă cu exteriorul de la un alt jucător aflat la debut, Daniel Popa. Fotbalistul transferat cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi a şutat plasat, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 6 oct.

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10 6 oct.

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

LIVE VIDEOSporting – Casa Pia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Programul complet din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și