Închide meniul

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 23:48

Reclamă
Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă! Verdict după succesul campioanei din Supercupă

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Ilie Dumitrescu s-a declarat cucerit de un jucător de la FCSB, după succesul din Supercupa României. Fostul internaţional l-a remarcat pe Marius Ştefănescu, cel care a debutat cu gol în tricoul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe Corvinul cu 3-0, în Supercupa României. David Miculescu, Marius Ştefănescu şi Luis Phelipe au punctat pentru formaţia campioană.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB

Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Marius Ştefănescu şi a transmis că acesta a avut o evoluţie solidă, pe tot parcursul meciului cu Corvinul.

Fostul internaţional i-a remarcat şi pe Alexandru Musi şi pe Malcom Edjouma, cei doi jucători reveniţi la formaţia roş-albastră, în această vară.

„Different class, Ștefănescu. Pe tot parcursul meciului. O dinamică bună a jocului în partea a doua. Și au început acțiunile în profunzime, ce mai vedem și noi pe la turneul ăsta final.

Reclamă
Reclamă 4

Musi, foarte bine în partea stângă, nu mai spun de Ștefănescu, care după golul ăla înscris putea să mai materializeze două ocazii.

Ștefănescu e deja un lider, și-a pus amprenta pe jocul echipei în seara asta. Edjouma a intrat bine, disciplinat, a acoperit foarte bine zona”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă! Prima reacţie după debutul cu gol la FCSB

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă şi a avut prima reacţie după debutul cu gol la FCSB. Mijlocaşul ofensiv a marcat în meciul cu Corvinul. A ajutat-o pe campioana Ligii 1 să câştige trofeul, în faţa a 15.000 de fani.

Reclamă

La primul meci în tricoul FCSB-ului, Ştefănescu a reuşit să ridice deasupra capului trofeul. Este al treilea an la rând în care Marius Ştefănescu câştigă Supercupa. În 2022 şi 2022 a dat lovitura cu Sepsi.

„Un debut bun, am reuşit să câştigăm trofeul, asta e cel mai important. Am avut câteva ocazii chiar eu, ne-am mişcat bine pentru primul meci. A fost încins, o finală.

M-am adaptat foarte bine şi sper în continuare să fac lucruri la fel de bine!„, a declarat Marius Ştefănescu la digisport.ro.

În minutul 52, Marius Ştefănescu a primit o pasă cu exteriorul de la un alt jucător aflat la debut, Daniel Popa. Fotbalistul transferat cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi a şutat plasat, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:44

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. George Russell pleacă din pole

16:24

Marc Cucurella, replică tăioasă după cea mai controversată fază din Spania – Germania: „Şi noi ne putem plânge”

16:16

CFR Cluj i-a vândut la pachet pe Otele şi Muhar! Suma uriaşă care îi intră în cont lui Neluţu Varga

15:25

VideoMima Ito – Honoka Hashimoto 4-2. Mima Ito a câştigat finala WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY

15:25

Semnal de alarmă pentru Dan Șucu, înainte de startul sezonului! Marian Iancu i-a făcut strategia: „În niciun caz nu aș face asta”

14:53

Pepe a rămas oficial liber de contract! Unde este dorit jucătorul care a scris istorie la EURO 2024

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și