Închide meniul

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă! Prima reacţie după debutul cu gol la FCSB: „M-am adaptat foarte bine!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2024, 22:10

Reclamă
Marius Ştefănescu are „lipici la Supercupă! Prima reacţie după debutul cu gol la FCSB: „M-am adaptat foarte bine!

Marius Ştefănescu are "lipici" la Supercupă

Marius Ştefănescu, în tricoul FCSB-ului / Profimediaimages

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă şi a avut prima reacţie după debutul cu gol la FCSB. Mijlocaşul ofensiv a marcat în meciul cu Corvinul. A ajutat-o pe campioana Ligii 1 să câştige trofeul, în faţa a 15.000 de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 52, Marius Ştefănescu a primit o pasă cu exteriorul de la un alt jucător aflat la debut, Daniel Popa. Fotbalistul transferat cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi a şutat plasat, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă

La primul meci în tricoul FCSB-ului, Ştefănescu a reuşit să ridice deasupra capului trofeul. Este al treilea an la rând în care Marius Ştefănescu câştigă Supercupa. În 2022 şi 2022 a dat lovitura cu Sepsi.

Un debut bun, am reuşit să câştigăm trofeul, asta e cel mai important. Am avut câteva ocazii chiar eu, ne-am mişcat bine pentru primul meci. A fost încins, o finală.

M-am adaptat foarte bine şi sper în continuare să fac lucruri la fel de bine!„, a declarat Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Ştefănescu a avut şi două ratări uriaşe în meciul cu Corvinul. De două ori a rămas singur cu portarul advers, dar nu a reuşit să trimită mingea în poartă.

Marius Ştefănescu, gol superb în primul meci la FCSB

Marius Ştefănescu a marcat un gol superb, din pasa lui Daniel Popa, în primul meci al său la FCSB. Mijlocaşul transferat în această vară de la Sepsi a punctat în duelul cu Corvinul, din Supercupa României.

Marius Ştefănescu a început ca titular duelul cu Corvinul, fiind singurul nou-venit care a prins primul 11. Daniel Popa şi David Kiki au fost lăsaţi pe banca de rezerve.

Reclamă

FCSB a deschis scorul prin David Miculescu. Atacantul a punctat în minutul 21, după ce Lefter a respins şutul lui Baba Alhassan.

Miculescu a fost schimbat la pauză, în locul său fiind trimis în teren Daniel Popa. Atacantul transferat de la U Cluj s-a făcut imediat remarcat şi a pasat decisiv, cu exteriorul, la golul marcat de Marius Ştefănescu.

Mijlocaşul, pentru care Gigi Becali a plătit 1,3 milioane de euro, a punctat superb în minutul 52, cu un şut din interiorul careului, în plasa laterală a porţii lui Lefter. Portarul celor de la Corvinul nu a avut nicio şansă în faţa execuţiei lui Ştefănescu.

La pauză, FCSB a efectuat nu mai puţin de trei schimbări, în ciuda faptului că se afla în avantaj pe tabela de marcaj. Pe lângă Daniel Popa, au mai fost trimişi în teren Alexandru Musi şi Malcom Edjouma, fiind înlocuiţi Eduard Radaslavescu şi Mihai Lixandru.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:10

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

12:35

Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României

12:11

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: „Vom da totul!”

12:01

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open: „Să vedem ce se întâmplă anul acesta”

11:45

VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint

11:28

„Ce sfat îi dați lui Edi Iordănescu?” Mircea Lucescu a oferit imediat un răspuns! Mesaj clar despre viitorul selecționerului

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și