Închide meniul

Ioan Andone anunță că Gigi Becali și-a găsit golgheter la FCSB: „Dă cel puțin 15 goluri!”. Florinel Coman este istorie

Publicat: 5 iulie 2024, 8:48

Reclamă
Ioan Andone anunță că Gigi Becali și-a găsit golgheter la FCSB: „Dă cel puțin 15 goluri!. Florinel Coman este istorie

Ioan Andone anunță că Gigi Becali și-a găsit golgheter la FCSB

Gigi Becali şi Ioan Andone / Colaj Profimediaimages

Ioan Andone anunță că Gigi Becali a dat marea lovitură a verii şi și-a găsit golgheter la FCSB. Antrenorul român s-a convins după ce a văzut victoria la scor de neprezentare obţinută de roş-albaştri, împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, în Supercupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fălcosul” l-a felicitat pe patronul campioanei din Liga 1 pentru aducerea lui Marius Ştefănescu. Mijlocaşul care a costat 1.3 milioane de euro a marcat la primul meci oficial în tricoul FCSB-ului. A şi ratat două ocazii uriaşe.

Ioan Andone anunță că Gigi Becali și-a găsit golgheter la FCSB

Andone se aşteaptă ca Ştefănescu să îl facă uitat pe Florinel Coman. „Mbappe” este pe punctul de a se transfera la arabi după ce a făcut sezonul carieriei – 18 goluri şi 10 pase decisive în campionat.

E un rezultat just. E o echipă care evoluează în Liga 2 şi campioana României. Prima repriză a fost echilibrată, Corvinul asta are un viitor, iar echipa asta de români a reuşit să câştige Cupa României şi să joace pentru încă un transfer.

Ştefănescu e un transfer reuşit, se potriveşte stilului Stelei (n.r. – FCSB), e rapid, tehnic, chiar e marcator. Jucătorii driblează pentru impresia artistică, dar el şi marchează. Cred că Ştefănescu va da minimum 15 goluri la anu’ (n.r. în acest sezon) şi e un lucru bun pentru FCSB.

Reclamă
Reclamă

Cred că pot emite pretenţii la grupele Champions League, dar nici Europa League nu e… Primăvara europeană e un lucru bun pentru fotbalul românesc. La Corvinul va fi mai greu, n-au experienţă internaţională. Chiar acum îl întrebam pe Romică Gabor, că eram lângă el, când am jucat noi ultima dată în străinătate. Cu Sturm Graz, ştiam că era din Austria, 1-1 acolo şi 1-0 acasă, în 1982. Vă daţi seama că au trecut 42 de ani de atunci?!„, a declarat Ioan Andone, potrivit orangesport.ro.

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă şi a avut prima reacţie după debutul cu gol la FCSB. Mijlocaşul ofensiv a marcat în meciul cu Corvinul. A ajutat-o pe campioana Ligii 1 să câştige trofeul, în faţa a 15.000 de fani.

În minutul 52, Marius Ştefănescu a primit o pasă cu exteriorul de la un alt jucător aflat la debut, Daniel Popa. Fotbalistul transferat cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi a şutat plasat, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Reclamă

La primul meci în tricoul FCSB-ului, Ştefănescu a reuşit să ridice deasupra capului trofeul. Este al treilea an la rând în care Marius Ştefănescu câştigă Supercupa. În 2022 şi 2022 a dat lovitura cu Sepsi.

Un debut bun, am reuşit să câştigăm trofeul, asta e cel mai important. Am avut câteva ocazii chiar eu, ne-am mişcat bine pentru primul meci. A fost încins, o finală.

M-am adaptat foarte bine şi sper în continuare să fac lucruri la fel de bine!„, a declarat Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:45

VIDEOSporting – Casa Pia, meciul serii din Liga Portugal (22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)! Programul complet

15:28

Coco Gauff s-a calificat în finala de la Beijing, după o victorie cu Paula Badosa! Se va duela cu Karolina Muchova pentru trofeu

14:52

Horaţiu Moldovan, premiat de italieni după doar trei meciuri la Sassuolo: „Buffon de România!”

14:46

Mihai Stoica, detalii despre transferul pregătit de FCSB! Suma oferită de Gigi Becali

14:20

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 21:30! Duel „de foc” între Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă! Echipele probabile

14:04

VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”!

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și