Închide meniul

Ioan Andone anunță că Gigi Becali și-a găsit golgheter la FCSB: „Dă cel puțin 15 goluri!”. Florinel Coman este istorie

Publicat: 5 iulie 2024, 8:48

Reclamă
Ioan Andone anunță că Gigi Becali și-a găsit golgheter la FCSB: „Dă cel puțin 15 goluri!. Florinel Coman este istorie

Ioan Andone anunță că Gigi Becali și-a găsit golgheter la FCSB

Gigi Becali şi Ioan Andone / Colaj Profimediaimages

Ioan Andone anunță că Gigi Becali a dat marea lovitură a verii şi și-a găsit golgheter la FCSB. Antrenorul român s-a convins după ce a văzut victoria la scor de neprezentare obţinută de roş-albaştri, împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, în Supercupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fălcosul” l-a felicitat pe patronul campioanei din Liga 1 pentru aducerea lui Marius Ştefănescu. Mijlocaşul care a costat 1.3 milioane de euro a marcat la primul meci oficial în tricoul FCSB-ului. A şi ratat două ocazii uriaşe.

Ioan Andone anunță că Gigi Becali și-a găsit golgheter la FCSB

Andone se aşteaptă ca Ştefănescu să îl facă uitat pe Florinel Coman. „Mbappe” este pe punctul de a se transfera la arabi după ce a făcut sezonul carieriei – 18 goluri şi 10 pase decisive în campionat.

E un rezultat just. E o echipă care evoluează în Liga 2 şi campioana României. Prima repriză a fost echilibrată, Corvinul asta are un viitor, iar echipa asta de români a reuşit să câştige Cupa României şi să joace pentru încă un transfer.

Ştefănescu e un transfer reuşit, se potriveşte stilului Stelei (n.r. – FCSB), e rapid, tehnic, chiar e marcator. Jucătorii driblează pentru impresia artistică, dar el şi marchează. Cred că Ştefănescu va da minimum 15 goluri la anu’ (n.r. în acest sezon) şi e un lucru bun pentru FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Cred că pot emite pretenţii la grupele Champions League, dar nici Europa League nu e… Primăvara europeană e un lucru bun pentru fotbalul românesc. La Corvinul va fi mai greu, n-au experienţă internaţională. Chiar acum îl întrebam pe Romică Gabor, că eram lângă el, când am jucat noi ultima dată în străinătate. Cu Sturm Graz, ştiam că era din Austria, 1-1 acolo şi 1-0 acasă, în 1982. Vă daţi seama că au trecut 42 de ani de atunci?!„, a declarat Ioan Andone, potrivit orangesport.ro.

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă şi a avut prima reacţie după debutul cu gol la FCSB. Mijlocaşul ofensiv a marcat în meciul cu Corvinul. A ajutat-o pe campioana Ligii 1 să câştige trofeul, în faţa a 15.000 de fani.

În minutul 52, Marius Ştefănescu a primit o pasă cu exteriorul de la un alt jucător aflat la debut, Daniel Popa. Fotbalistul transferat cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi a şutat plasat, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Reclamă

La primul meci în tricoul FCSB-ului, Ştefănescu a reuşit să ridice deasupra capului trofeul. Este al treilea an la rând în care Marius Ştefănescu câştigă Supercupa. În 2022 şi 2022 a dat lovitura cu Sepsi.

Un debut bun, am reuşit să câştigăm trofeul, asta e cel mai important. Am avut câteva ocazii chiar eu, ne-am mişcat bine pentru primul meci. A fost încins, o finală.

M-am adaptat foarte bine şi sper în continuare să fac lucruri la fel de bine!„, a declarat Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45 7 iul.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44 7 iul.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor
Citește și