Închide meniul

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de doi jucători de la FCSB! Mesaj direct pentru Gigi Becali: „De asta are nevoie echipa!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iulie 2024, 11:07

Reclamă
Ilie Dumitrescu, dat pe spate de doi jucători de la FCSB! Mesaj direct pentru Gigi Becali: „De asta are nevoie echipa!

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de doi jucători de la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Ilie Dumitrescu a fost dat pe spate de doi jucători de la FCSB. Este vorba de Marius Ştefănescu şi de Nana Antwi. De asemenea, Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj direct şi lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional român a spus că FCSB are nevoie de un atacant pentru a deveni o echipă cu adevărat completă. Ilie Dumitrescu e convins că Gigi Becali va mai face transferuri.

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de doi jucători de la FCSB

”A fost încântător Ștefănescu, dar și Antwi în partea dreaptă. Este nevoie de un ‘nouă’ autentic, echipa asta are nevoie.Să vedem ce soluție va găsi Gigi Becali în partea stângă. (n.r. Ștefănescu ar fi bun în partea stângă?) Nu, nu.

E nevoie de un ‘nouă’ și să vedem ce transfer se va face în partea stângă. 100% se vor mai face transferuri”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Marius Ştefănescu, prima reacţie după debutul cu gol la FCSB: „M-am adaptat foarte bine!”

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă şi a avut prima reacţie după debutul cu gol la FCSB. Mijlocaşul ofensiv a marcat în meciul cu Corvinul. A ajutat-o pe campioana Ligii 1 să câştige trofeul, în faţa a 15.000 de fani. În minutul 52, Marius Ştefănescu a primit o pasă cu exteriorul de la un alt jucător aflat la debut, Daniel Popa. Fotbalistul transferat cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi a şutat plasat, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Reclamă
Reclamă

La primul meci în tricoul FCSB-ului, Ştefănescu a reuşit să ridice deasupra capului trofeul. Este al treilea an la rând în care Marius Ştefănescu câştigă Supercupa. În 2022 şi 2022 a dat lovitura cu Sepsi.

Un debut bun, am reuşit să câştigăm trofeul, asta e cel mai important. Am avut câteva ocazii chiar eu, ne-am mişcat bine pentru primul meci. A fost încins, o finală.

M-am adaptat foarte bine şi sper în continuare să fac lucruri la fel de bine!„, a declarat Marius Ştefănescu la digisport.roMarius Ştefănescu a avut şi două ratări uriaşe în meciul cu Corvinul. De două ori a rămas singur cu portarul advers, dar nu a reuşit să trimită mingea în poartă.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și