Închide meniul

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de doi jucători de la FCSB! Mesaj direct pentru Gigi Becali: „De asta are nevoie echipa!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iulie 2024, 11:07

Reclamă
Ilie Dumitrescu, dat pe spate de doi jucători de la FCSB! Mesaj direct pentru Gigi Becali: „De asta are nevoie echipa!

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de doi jucători de la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Ilie Dumitrescu a fost dat pe spate de doi jucători de la FCSB. Este vorba de Marius Ştefănescu şi de Nana Antwi. De asemenea, Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj direct şi lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional român a spus că FCSB are nevoie de un atacant pentru a deveni o echipă cu adevărat completă. Ilie Dumitrescu e convins că Gigi Becali va mai face transferuri.

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de doi jucători de la FCSB

”A fost încântător Ștefănescu, dar și Antwi în partea dreaptă. Este nevoie de un ‘nouă’ autentic, echipa asta are nevoie.Să vedem ce soluție va găsi Gigi Becali în partea stângă. (n.r. Ștefănescu ar fi bun în partea stângă?) Nu, nu.

E nevoie de un ‘nouă’ și să vedem ce transfer se va face în partea stângă. 100% se vor mai face transferuri”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Marius Ştefănescu, prima reacţie după debutul cu gol la FCSB: „M-am adaptat foarte bine!”

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă şi a avut prima reacţie după debutul cu gol la FCSB. Mijlocaşul ofensiv a marcat în meciul cu Corvinul. A ajutat-o pe campioana Ligii 1 să câştige trofeul, în faţa a 15.000 de fani. În minutul 52, Marius Ştefănescu a primit o pasă cu exteriorul de la un alt jucător aflat la debut, Daniel Popa. Fotbalistul transferat cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi a şutat plasat, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Reclamă
Reclamă 4

La primul meci în tricoul FCSB-ului, Ştefănescu a reuşit să ridice deasupra capului trofeul. Este al treilea an la rând în care Marius Ştefănescu câştigă Supercupa. În 2022 şi 2022 a dat lovitura cu Sepsi.

Un debut bun, am reuşit să câştigăm trofeul, asta e cel mai important. Am avut câteva ocazii chiar eu, ne-am mişcat bine pentru primul meci. A fost încins, o finală.

M-am adaptat foarte bine şi sper în continuare să fac lucruri la fel de bine!„, a declarat Marius Ştefănescu la digisport.roMarius Ştefănescu a avut şi două ratări uriaşe în meciul cu Corvinul. De două ori a rămas singur cu portarul advers, dar nu a reuşit să trimită mingea în poartă.

Reclamă

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45 7 iul.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44 7 iul.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia
Citește și