Închide meniul

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său: „Este locul în care am vrut să mă dezvolt!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2024, 10:26

Reclamă
Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său: „Este locul în care am vrut să mă dezvolt!

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său

Radu Drăguşin, după calificare României în optimi la EURO 2024 / Profimediaimages

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său şi este pregătit să lupte pentru un post de titular. Fundaşul de 22 de ani a jucat din primul minut în toate meciurile României de la EURO 2024 şi e gata să facă acelaşi lucru şi la echipa sa de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă au apărut zvonuri că ar putea pleca la Napoli, Drăguşin exclude din start orice transfer. Îşi doreşte să demonstreze de ce este în stare la Tottenham. Românul a recunoscut că adaptarea în Premier League nu este una uşoară.

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său

Tottenham l-a transferat pe Drăguşin în luna ianuarie, de la Genoa, pentru 25 de milioane de euro. Totuşi, tânărul fundaş a jucat numai 424 de minute în campionatul Angliei.

În jurul date de 27 mă întorc la echipa de club. Sunt trei săptămâni de vacanță. (La ce echipă de club?) La Tottenham. Este locul în care am vrut să joc, să mă dezvolt. Am aflat pe pielea mea că este cel mai puternic campionat din lume, unde ești nevoit să evoluezi în mod constant. Dacă nu, rămâi în urmă și te elimini singur.

Eu asta sper (n.r. să joace mai mult), pentru asta mă antrenez. Pentru asta vreau să dau mai mult, să arăt că pot să joc la acest nivel. Până la urmă, decizia este la antrenor. Eu tot ce pot să fac este să muncesc și să arăt că merit să joc„, a spus Radu Drăguşin la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Pentru a semna cu londonezii, Drăguşin a refuzat o ofertă oficială de la Bayern Munchen. Tottenham s-a clasat pe locul 5 în Premier League şi va juca în Europa League. Este calificată direct în faza grupelor, alături de Manchester United.

Florin Manea a făcut anunţul despre Radu Drăguşin: „Hai să clarificăm!”

Înainte de EURO 2024, Manea dezvăluise că îi va căuta o nouă echipă lui Drăguşin dacă fundaşul de 22 de ani nu va deveni titular în Premier League. „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!„, precizase impresarul luna trecută.

Florin Manea s-a răzgândit între timp şi a ţinut să asigure că Radu Drăguşin nu ia în calcul o plecare de la Spurs. Internaţionalul român este hotărât să continue să se lupte pentru un loc în primul 11.

Reclamă

N-am vorbit cu nimeni, n-avem nicio intenţie să plecăm. Hai să clarificăm! A apărut că jucătorul a dat ok, n-a dat niciun ok. El mai are 6 ani contract cu Tottenham. Vrea să rămână acolo, nu s-a discutat nimic.

Mai ales că acum focusul este pe naţionala României, pe Campionatul European. Dar nu are niciun gând să plece şi nu am discutat cu nimeni. Nu ne-a contactat nimeni şi nu vrea să plece de la Tottenham.

A semnat în ianuarie pe 6 ani şi jumătate şi vrea să rămână la Tottenham„, a declarat Florin Manea la fanatik.ro.

Clarificările vin la scurt timp după ce jurnaliştii italieni au precizat că Drăguşin încearcă să revină în Serie A, acolo unde este pe lista de transferuri a lui Napoli.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

Costel Gâlcă, anunț important despre Alexandru Cicâldău! Când va juca primul meci, de la revenirea la Universitatea Craiova

11:05

Foto„Aș fi preferat să mi se întâmple mie” Joselu, reacţie emoţionantă după ce Dani Carvajal s-a accidentat grav!

10:28

Mihai Stoica a anunțat când va reveni Siyabonga Ngezana! Fundașul de la FCSB va fi apt la un derby important

10:27

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie după trei meciuri pierdute

9:59

FCSB – Gloria Buzău LIVE TEXT (21:00). Campioana are nevoie ca de aer de puncte! Echipele probabile

9:44

Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri”

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv
Citește și