Închide meniul

Răsturnare de situaţie despre viitorul lui Radu Drăguşin! Florin Manea a făcut anunţul: „Hai să clarificăm!”

Publicat: 29 iunie 2024, 17:38

Reclamă
Răsturnare de situaţie despre viitorul lui Radu Drăguşin! Florin Manea a făcut anunţul: „Hai să clarificăm!

Florin Manea anunţă o răsturnare de situaţie despre viitorul lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, după calificare României în optimi la EURO 2024 / Profimediaimages

A apărut o răsturnare de situaţie despre viitorul lui Radu Drăguşin. Chiar agentul jucătorului, Florin Manea, a venit cu un anunţ ferm şi a ţinut să pună capăt tuturor speculaţiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de EURO 2024, Manea dezvăluise că îi va căuta o nouă echipă lui Drăguşin dacă fundaşul de 22 de ani nu va deveni titular în Premier League. „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!„, precizase impresarul luna trecută.

Răsturnare de situaţie despre viitorul lui Radu Drăguşin. Ce a declarat Florin Manea

Florin Manea s-a răzgândit între timp şi a ţinut să asigure că Radu Drăguşin nu ia în calcul o plecare de la Spurs. Internaţionalul român este hotărât să continue să se lupte pentru un loc în primul 11.

N-am vorbit cu nimeni, n-avem nicio intenţie să plecăm. Hai să clarificăm! A apărut că jucătorul a dat ok, n-a dat niciun ok. El mai are 6 ani contract cu Tottenham. Vrea să rămână acolo, nu s-a discutat nimic.

Mai ales că acum focusul este pe naţionala României, pe Campionatul European. Dar nu are niciun gând să plece şi nu am discutat cu nimeni. Nu ne-a contactat nimeni şi nu vrea să plece de la Tottenham.

Reclamă
Reclamă 4

A semnat în ianuarie pe 6 ani şi jumătate şi vrea să rămână la Tottenham„, a declarat Florin Manea la fanatik.ro.

Clarificările vin la scurt timp după ce jurnaliştii italieni au precizat că Drăguşin încearcă să revină în Serie A, acolo unde este pe lista de transferuri a lui Napoli.

Gazzetta dello Sport: „Radu Drăguşin este dornic să revină în Serie A”

Radu Drăguşin a fost dorit şi în iarnă de Napoli, dar românul a preferat să meargă la Tottenham, în Premier League. Acum, fosta campioană a Italiei va încerca să îl transfere din nou pe noul star al României.

Reclamă

Atenția lui Napoli este îndreptată din nou către Radu Drăgușin, 22 de ani, român, angrenat la Campionatul European, fost la Genoa, Sampdoria și Juventus, acum la Tottenham, dar dornic să revină în Serie A. Napoli are șansa să-l ia, după ce l-a ratat în ianuarie”, au scris jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport.

Radu Drăguşin a refuzat o ofertă oficială de la Bayern, pentru a juca în Premier League. 25 de milioane de euro au plătit oficialii lui Tottenham în schimbul internaţionalului român.

Drăguşin a jucat în numai 9 meciuri din campionatul Angliei şi a adunat, în total, 424 de minute pe teren. Fundaşul este titular incontestabil în centrul defensivei României de la EURO.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:32

„Gigi Becali ţi-a transmis vreun mesaj?” Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

19:25

LIVE TEXTFranţa – Belgia 0-0. De Bruyne a fost aproape să deschidă scorul! Mbappe, fără ocazii în startul meciului

19:18

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

18:50

Noutățile lunii Iulie în AntenaPLAY

18:46

„Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?” Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda: „Nu vă lăsaţi înşelaţi!”

18:32

Răzvan Marin, înainte de România – Olanda: „Cine va intra pe teren, va da totul să califice echipa!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și