Închide meniul

Emilia Stroe, dezvăluiri tulburătoare despre fiul ei, Denis Alibec: „A avut semipareză, iar Gigi Becali zicea că se alintă”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iulie 2024, 20:32

Reclamă
Emilia Stroe, dezvăluiri tulburătoare despre fiul ei, Denis Alibec: „A avut semipareză, iar Gigi Becali zicea că se alintă

Emilia Stroe, dezvăluiri tulburătoare despre fiul ei, Denis Alibec

Denis Alibec, în tricoul FCSB-ului / Profimedia Images

Emilia Stroe a făcut dezvăluiri tulburătoare despre fiul ei, Denis Alibec. Mama lui Alibec a susţinut că decizia de a nu merge la FCSB i-a aparţinut în întregime fiului ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emilia Stroe a declarat că fiul ei ar fi avut semipareză în timp ce evolua pentru echipa lui Gigi Becali.

Emilia Stroe, dezvăluiri tulburătoare despre fiul ei, Denis Alibec: „A avut semipareză, iar Gigi Becali zicea că se alintă”

El nu a vrut să se întoarcă la Steaua (n.r.: FCSB) din cauza a ceea ce s-a întâmplat în perioada în care a fost acolo. Copilul meu a avut semipareză, iar domnul Becali zicea că se alintă. El avea jumătate de față strâmbă.

Se consumă foarte mult. Nu vrea să vorbească despre problemele pe care le are. Nu iese în presă, așa este el. Dă foarte rar un interviu.

Își dorește să joace în continuare, sperăm să fie și sănătos. El vrea să joace până la 40 de ani. Domnul Hagi l-a ajutat să renunțe la ciocolată. Nu vrem să ne lăudăm, are oferte. Deocamdată nu a vorbit cu nimeni. Dacă nu va merge afară, va merge la Farul. Voi scrie o carte la un moment dat, pentru că sunt foarte multe de zis”, a declarat Emilia Stroe pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

„Afirmații mincinoase!” Mama lui Denis Alibec l-a făcut praf pe Giovanni Becali! Declația de la care a pornit „războiul”

Mama lui Denis Alibec l-a făcut praf pe Giovanni Becali! Emilia Stroe a răbufnit, după ce a auzit o declarație a impresarului.

Concret, Giovanni Becali a transmis faptul că el a fost cel care l-a transferat pe Alibec la Inter. De asemenea, impresarul transmitea că mama atacantului i-a influențat, în mod negativ, cariera.

”Are el cunoștințele lui. Nu mai are nevoie de intervenția mea. L-am reprezentat când era tânăr și speram să ajungă o mare vedetă. A ales alt drum. L-am dus la Inter la 17 ani, l-am debutat acolo cu Mourinho.

Reclamă

A fost fratele meu cu el unde a fost împrumutat. A venit în țară ulterior.

Puțin dezordonat cu cariera lui și cred că probabil și influența mamei lui l-a făcut să bată pasul pe loc.

Normal că i-a vrut binele, dar dacă știe că au fost niște oameni alături de el care i-au vrut binele. Când intervin părinții, e o problemă”, spunea Giovanni Becali, la digisport.ro, în urmă cu câteva zile.

Și-a arogat niște merite pe care nu le are”

După declarația impresarului, Mama lui Denis Alibec a ieșit la atac. Emilia Stroe l-a contrazis pe Giovanni Becali și a spus că singurul transfer la care a avut un cuvânt de zis a fost cel la Viitorul (acum Farul Constanța).

”Face public niște afirmații mincinoase. Și-a arogat niște merite pe care nu le are. Transferul la Inter a fost făcut de un alt agent sloven. Colabora în România cu Cristi Buturugă. A spus că l-a debutat Mourinho și că a avut și el un merit.

În 2009, Denis a fost luat de Mourinho la un amical și în 2010 a fost debutat de Rafa Benitez. Atunci, domnul Giovanni nu era impresarul lui. Am semnat cu el în 2011. Am să regret toată viața că am făcut asta. O lună de zile am insistat că nu vreau. De acolo a început declinul lui Denis. Eu, ca mamă, am făcut tot ce am crezut.

Nu m-am băgat niciodată în transferuri. Denis a hotărât dacă vrea sau nu. Eu m-am băgat când a venit de la Mechelen în țară. Atunci nu am fost de acord. Voiam să meargă la Viitorul.

Eu nu am spus niciodată că eu am fost îngerul. Bologna a vrut să îl dea în Serie B, dar a venit la insistențele lui Giovanni la Astra. Eu voiam să rămână în Italia, nu să se întoarcă”, a declarat Emilia Stroe, conform sursei citate.

În cariera sa, Denis Alibec a fost legitimat la: academiile celor de la FCSB, Farul și Inter, KV Mechelen, Inter, Viitorul, Bologna, Astra, FCSB, Kayserispor, CFR Cluj, Atromitos și Muaither.

În momentul de față, atacantul român este liber de contract, după ce a retrogradat cu formația qatareză, la finalul sezonului trecut.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:14

LIVE TEXTBotoșani – Rapid 0-0. Giuleștenii lui Șumudică, față în față cu ultima clasată

17:53

Robert Lewandowski a redevenit o „bestie” cu Hansi Flick pe bancă. Starul Barcelonei, hat-trick de senzaţie în 32 de minute

17:53

Răzvan Marin, prima reacţie după ce a fost huiduit de fanii lui Juventus: „Nu a fost uşor”

17:27

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Guimaraes – Boavista e ACUM

17:15

Coco Gauff a defilat în finala de la Beijing! Victorie categorică pentru amerincancă în faţa Karolinei Muchova

16:57

EXCLUSIVNicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania: „Să câştigăm ambele meciuri şi să terminăm grupa pe primul loc!”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și