Închide meniul

„Afirmații mincinoase!” Mama lui Denis Alibec l-a făcut praf pe Giovanni Becali! Declația de la care a pornit „războiul”

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2024, 20:04

Reclamă
„Afirmații mincinoase! Mama lui Denis Alibec l-a făcut praf pe Giovanni Becali! Declația de la care a pornit „războiul

Mama lui Denis Alibec l-a făcut praf pe Giovanni Becali!

Colaj cu Emilia Stroe, Denis Alibec și Giovanni Becali / Istagram și Hepta

Mama lui Denis Alibec l-a făcut praf pe Giovanni Becali! Emilia Stroe a răbufnit, după ce a auzit o declarație a impresarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, Giovanni Becali a transmis faptul că el a fost cel care l-a transferat pe Alibec la Inter. De asemenea, impresarul transmitea că mama atacantului i-a influențat, în mod negativ, cariera.

Mama lui Denis Alibec l-a făcut praf pe Giovanni Becali!

”Are el cunoștințele lui. Nu mai are nevoie de intervenția mea. L-am reprezentat când era tânăr și speram să ajungă o mare vedetă. A ales alt drum. L-am dus la Inter la 17 ani, l-am debutat acolo cu Mourinho.

A fost fratele meu cu el unde a fost împrumutat. A venit în țară ulterior.

Puțin dezordonat cu cariera lui și cred că probabil și influența mamei lui l-a făcut să bată pasul pe loc.

Reclamă
Reclamă

Normal că i-a vrut binele, dar dacă știe că au fost niște oameni alături de el care i-au vrut binele. Când intervin părinții, e o problemă”, spunea Giovanni Becali, la digisport.ro, în urmă cu câteva zile.

După declarația impresarului, Mama lui Denis Alibec a ieșit la atac. Emilia Stroe l-a contrazis pe Giovanni Becali și a spus că singurul transfer la care a avut un cuvânt de zis a fost cel la Viitorul (acum Farul Constanța).

”Face public niște afirmații mincinoase. Și-a arogat niște merite pe care nu le are. Transferul la Inter a fost făcut de un alt agent sloven. Colabora în România cu Cristi Buturugă. A spus că l-a debutat Mourinho și că a avut și el un merit.

Reclamă

În 2009, Denis a fost luat de Mourinho la un amical și în 2010 a fost debutat de Rafa Benitez. Atunci, domnul Giovanni nu era impresarul lui. Am semnat cu el în 2011. Am să regret toată viața că am făcut asta. O lună de zile am insistat că nu vreau. De acolo a început declinul lui Denis. Eu, ca mamă, am făcut tot ce am crezut.

Nu m-am băgat niciodată în transferuri. Denis a hotărât dacă vrea sau nu. Eu m-am băgat când a venit de la Mechelen în țară. Atunci nu am fost de acord. Voiam să meargă la Viitorul.

Eu nu am spus niciodată că eu am fost îngerul. Bologna a vrut să îl dea în Serie B, dar a venit la insistențele lui Giovanni la Astra. Eu voiam să rămână în Italia, nu să se întoarcă”, a declarat Emilia Stroe, conform sursei citate anterior.

În cariera sa, Denis Alibec a fost legitimat la: academiile celor de la FCSB, Farul și Inter, KV Mechelen, Inter, Viitorul, Bologna, Astra, FCSB, Kayserispor, CFR Cluj, Atromitos și Muaither.

În momentul de față, atacantul român este liber de contract, după ce a retrogradat cu formația qatareză, la finalul sezonului trecut.

Sfat pentru Denis Alibec, după ce a rămas liber de contract

Denis Drăguş este convins că Superliga Turciei ar fi campionatul ideal pentru Denis Alibec. Drăguş l-a sfătuit pe coechipierul său de la naţională să dea curs unei eventuale oferte primite din Turcia.

Denis Alibec a mai evoluat în Turcia, la Kayserispor, fiind transferat de turci în 2020, de la Astra. În cele două sezoane petrecute la formaţia turcă, atacantul român a bifat doar 17 partide şi a reuşit să marcheze trei goluri, fiind împrumutat la mai multe echipe.

„Vă dați seama că l-aș sfătui să meargă. E un campionat dificil. E un campionat greu. Eu am jucat și în Belgia. Și în Turcia se pune accent pe partea fizică. Se joacă de la o poartă la alta.

Denis a mai jucat aici și îi recomand să vină. El e un băiat super și avem nevoie de câți mai mulți jucători în campionate tari”, a declarat Denis Drăguş, conform digisport.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:57

EXCLUSIVNicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania: „Să câştigăm ambele meciuri şi să terminăm grupa pe primul loc!”

16:55

A oprit meciul juniorilor pentru a ajunge la Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova! Gestul incredibil al unui antrenor

16:35

Probleme uriaşe la Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB! Încă un jucător, trimis acasă de la naţională

16:30

„Sânge rece!” Cum au reacţionat italienii după ce Răzvan Marin a fost desemnat omul meciului cu Juventus: „A fost foarte dificil”

15:37

Juventus a încasat primul gol al sezonului chiar de la Răzvan Marin! Internaţionalul român face senzaţie în Serie A

15:30

VIDEOLin Shidong e campionul de la China Smash 2024! Revenire de senzaţie în marea finală care a fost LIVE în AntenaPLAY

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și