Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani i-a cerut Louis Munteanu pentru a veni la FCSB: „O să facem asta dacă ne calificăm în Ligă”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iulie 2024, 23:45

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit câţi bani i-a cerut Louis Munteanu pentru a veni la FCSB: „O să facem asta dacă ne calificăm în Ligă

CFR Cluj și FCSB, licitație pentru Louis Munteanu

Louis Munteanu / Profimedia Images

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani i-a cerut Louis Munteanu pentru a veni la FCSB! Patronul roş-albaştrilor a spus că, momentan, campioana României nu poate satisface pretenţiile salariale ale lui Louis Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut o ofertă de 1.5 milioane de euro pentru Louis Munteanu. Fiorentina nu a fost de acord cu suma respectivă. Recent, presa italiană a scris că Fiorentina ar accepta să îl cedeze pe Louis Munteanu pentru 2 milioane de euro.

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani i-a cerut Louis Munteanu pentru a veni la FCSB: „O să facem asta dacă ne calificăm în Ligă”

Cu Louis Munteanu am făcut ofertă de 1.5 milioane. Fiorentina i-a făcut ofertă. Știți câți bani mi-a cerut Louis Munteanu? 300.000, 400.000, 500.000, 700.000 pe an. Noi nu putem să dăm la un copil 500-600 de mii de euro.

Nu putem. O să facem asta dacă ne calificăm în Liga Campionilor, că încasăm cu toate, cu toate aproape 50 de milioane. Atunci pot să risc câteva milioane”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”! Detaliile mutării

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul. Patronul FCSB-ului declara anterior că vrea să îl împrumute pe Radaslavescu la o echipă.

Reclamă
Reclamă

Jucătorul de 19 ani a acceptat să plece de la FCSB după ce Gigi Becali l-a criticat. Botoşani şi Farul au vrut anterior să îl împrumute pe Radaslavescu, dar acesta a refuzat.

Când iei 5,25 milioane într-o zi nu te mai supără nimeni. E semnat (n.r.: Florinel Coman la Al-Gharafa).

Nu putem să ne batem joc de bani. Uite, Radaslavescu, am dat pe el 850.000 de euro și i l-am dat gratis azi lui Gică. I l-am dat lui, dacă-l dă mai departe, iau jumătate (n.r.: din suma de transfer)”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu! Gigi Becali a făcut o ofertă de 1.5 milioane de euro pentru Munteanu, dar echipa din Serie A nu a fost de acord să îl vândă pe atacantul român pentru această sumă.

Italienii susţin că Fiorentina ar fi de acord să îl cedeze pe Louis Munteanu pentru 2 milioane de euro. Şi Dan Şucu, patronul Rapidului, şi-a manifestat interesul pentru transferul atacantului român.

”Este dificil pentru Louis Munteanu să rămână în tricoul violet, chiar dacă prestațiile sale au demonstrat că ar merita.

Fiorentina nu ar avea nicio problemă să îl lase pe băiat să plece înapoi în România în schimbul unei oferte de aproximativ două milioane de euro, la care să se adauge și un procent dintr-un viitor transfer”, au scris jurnaliştii de la violanews.com.

Louis Munteanu este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman! Oficialul roş-albaştrilor este convins că Marius Ştefănescu va compensa plecarea lui Florinel Coman.

Mihai Stoica e de părere că Marius Ştefănescu va fi implicat în peste 20 de goluri sezonul viitor.

”S-a închis campania de achiziţii. Eu zic că a fost spectaculoasă campania de achiziţii. Ce bani a promis Gigi? A spus sume? Serios, cât a zis? Nu am auzit niciodată. Îţi spun eu că nu a zis aşa ceva. El a vrut să îl ia pe Louis Munteanu. Bine că nu l-a luat.

Eu sunt foarte mulţumit. Ştiu ce avem în curte. Ştefănescu va compensa (n.r.: plecarea lui Florinel Coman). Va da un plus la capitolul realizări. Dacă este sănătos, Ştefănescu poate avea peste 20 de contribuţii la goluri sezonul viitor!”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

Final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, în AntenaPLAY! Două penalty-uri acordate în prelungiri şi gol marcat în minutul 90+15

20:04

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Guimaraes – Boavista s-a terminat 2-2! Nacional – Benfica se joacă ACUM

19:45

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie, după trei meciuri pierdute! Echipele

19:38

Şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău! Cum arată apărarea campioanei

19:30

Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată

19:23

Panathinaikos – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” în Super Liga Greciei! Echipele de start

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și