Închide meniul

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iulie 2024, 22:45

Reclamă
„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo!

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman! Oficialul roş-albaştrilor este convins că Marius Ştefănescu va compensa plecarea lui Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica e de părere că Marius Ştefănescu va fi implicat în peste 20 de goluri sezonul viitor.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

”S-a închis campania de achiziţii. Eu zic că a fost spectaculoasă campania de achiziţii. Ce bani a promis Gigi? A spus sume? Serios, cât a zis? Nu am auzit niciodată. Îţi spun eu că nu a zis aşa ceva. El a vrut să îl ia pe Louis Munteanu. Bine că nu l-a luat.

Eu sunt foarte mulţumit. Ştiu ce avem în curte. Ştefănescu va compensa (n.r.: plecarea lui Florinel Coman). Va da un plus la capitolul realizări. Dacă este sănătos, Ştefănescu poate avea peste 20 de contribuţii la goluri sezonul viitor!”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Marius Ştefănescu: „L-a depăşit pe Coman!”. Patronul FCSB-ului, cucerit de noul său star

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce FCSB a câştigat Supercupa României şi i-a stabilit preţul lui Marius Ştefănescu. Patronul roş-albaştrilor este fascinat de ceea ce a reuşit jucătorul adus cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi.

Reclamă
Reclamă

Latifundiarul din Pipera se aşteaptă ca Marius Ştefănescu să înscrie mai multe goluri decât Florinel Coman. Anunţă că va încasa de două ori mai mulţi bani pe Ştefănescu decât pe „Mbappe”.

El nu va pleca sub 10 milioane, nu se va mişca de la noi. El l-a depăşit pe Coman acum. Coman driblează mai mult şi dă la poartă. Ştefănescu dă gol, nu trage la poartă. Rar sunt marii jucători care fac asta. Rafinamentul ăsta la gol nici la marii jucători nu vezi. Nu am avut jucător ca el. M-a încântat”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Marius Ştefănescu a înscris un gol superb pentru FCSB, din pasa lui Daniel Popa. El a ratat şi două ocazii uriaşe, după ce scăpase singur cu portarul Corvinului.

Reclamă

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă şi a avut prima reacţie după debutul cu gol la FCSB. Mijlocaşul ofensiv a marcat în meciul cu Corvinul. A ajutat-o pe campioana Ligii 1 să câştige trofeul, în faţa a 15.000 de fani.

În minutul 52, Marius Ştefănescu a primit o pasă cu exteriorul de la un alt jucător aflat la debut, Daniel Popa. Fotbalistul transferat cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi a şutat plasat, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

La primul meci în tricoul FCSB-ului, Ştefănescu a reuşit să ridice deasupra capului trofeul. Este al treilea an la rând în care Marius Ştefănescu câştigă Supercupa. În 2022 şi 2022 a dat lovitura cu Sepsi.

Un debut bun, am reuşit să câştigăm trofeul, asta e cel mai important. Am avut câteva ocazii chiar eu, ne-am mişcat bine pentru primul meci. A fost încins, o finală.

M-am adaptat foarte bine şi sper în continuare să fac lucruri la fel de bine!”, a declarat Marius Ştefănescu.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 6 oct.

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10 6 oct.

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și