Închide meniul

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu: „Nu ar avea nicio problemă să îl lase înapoi în România”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iulie 2024, 19:19

Reclamă
Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu: „Nu ar avea nicio problemă să îl lase înapoi în România

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu: "Nu ar avea nicio problemă să îl lase înapoi în România"

Louis Munteanu, în timpul meciului Rapid - Farul / Profimedia Images

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu! Gigi Becali a făcut o ofertă de 1.5 milioane de euro pentru Munteanu, dar echipa din Serie A nu a fost de acord să îl vândă pe atacantul român pentru această sumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii susţin că Fiorentina ar fi de acord să îl cedeze pe Louis Munteanu pentru 2 milioane de euro. Şi Dan Şucu, patronul Rapidului, şi-a manifestat interesul pentru transferul atacantului român.

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu: „Nu ar avea nicio problemă să îl lase înapoi în România”

Este dificil pentru Louis Munteanu să rămână în tricoul violet, chiar dacă prestațiile sale au demonstrat că ar merita.

Fiorentina nu ar avea nicio problemă să îl lase pe băiat să plece înapoi în România în schimbul unei oferte de aproximativ două milioane de euro, la care să se adauge și un procent dintr-un viitor transfer”, au scris jurnaliştii de la violanews.com.

Louis Munteanu este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro. În sezonul trecut, Munteanu a marcat 12 goluri şi a dat 5 assist-uri în Liga 1, în tricoul Farului. A evoluat în 34 de partide în Liga 1 sezonul trecut.

Reclamă
Reclamă 4

Fiorentina a refuzat oferta de 1.5 milioane de euro a lui Gigi Becali!

Gigi Becali dezvăluia că Fiorentina i-a răspuns negativ la oferta de 1.5 milioane de euro pentru Louis Munteanu.

Azi am vorbit cu Louis Munteanu, a spus că mâine o să îmi trimită Fiorentina răspunsul, că îmi mulţumeşte pentru ofertă! Ei vor să rămână jucătorul la ei. Bine, mă, dar trebuia să îmi dea un răspuns. Oferta mea era deja de 1.5 milioane de euro… eu spuneam de 1.200.000 ca să dea Şucu 1.3 sau 1.4 milioane.

Împrumut? Crezi că ei îl mai împrumută? Dacă fac asta, pierd 1.5 milioane de euro că jucătorul mai are un an de contract. Ei mi-au spus cum sună răspunsul, deci e un refuz”, declara Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali i-ar fi oferit lui Munteanu un salariu de 20.000 de euro pe lună pentru a evolua la FCSB.

Denis Alibec l-a sfătuit pe Louis Munteanu să nu meargă la FCSB

Denis Alibec, şi el dorit de Gigi Becali la FCSB, l-a sfătuit pe fostul său coleg de la Farul să nu meargă la FCSB. Alibec, care e liber de contract, a transmis deja că în România nu va mai evolua decât la Farul lui Gică Hagi. Alibec şi Louis Munteanu au cucerit împreună titlul cu Farul în sezonul 2022-2023.

Alibec a fost suspendat în „finala” campionatului cu FCSB, câştigată de Farul cu 3-2. Golul decisiv a fost marcat atunci de Louis Munteanu.

E alegerea lui, el știe cel mai bine, părerea mea e să meargă în Italia, la Fiorentina”, spunea Denis Alibec pentru AntenaSport.

Alibec ar fi, la rândul lui, dorit în Turcia, la fosta echipă a lui Denis Drăguş şi a lui Marius Şumudică, Gaziantep. Şumudică l-a dorit pe Alibec la Gaziantep atunci când antrena echipa turcă. Alibec e în prezent liber de contract.

Gaziantep FK, echipa din Trendyol Süper Lig, a făcut demersuri pentru transferul unui atacant, conform raportului antrenorului Selçuk İnan. Gaziantep FK a făcut o ofertă de transfer pentru Denis Alibec, care a jucat recent pentru Muaither SC, și a înregistrat progrese în negocieri.

Atacantul român de 33 de ani a evoluat în 20 de meciuri pentru echipa Muaither SC din Liga Qatarului, reușind să înscrie 5 goluri și să ofere 4 pase de gol”, au scris  jurnaliștii turci de la ajansspor.com.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:45

Didier Deschamps a „luat foc” înainte de Spania – Franța! Mesaj dur pentru contestatari: „Uitați-vă la altceva!”

20:32

Emilia Stroe, dezvăluiri tulburătoare despre fiul ei, Denis Alibec: „A avut semipareză, iar Gigi Becali zicea că se alintă”

20:19

Elina Svitolina a plâns după ce s-a calificat în sferturi la Wimbledon: „O zi foarte grea”

20:04

„Afirmații mincinoase!” Mama lui Denis Alibec l-a făcut praf pe Giovanni Becali! Declația de la care a pornit „războiul”

19:39

Rapid a făcut anunțul despre Rareș Pop, înainte ca jucătorul de 19 ani să debuteze la echipa lui Dan Șucu

19:33

Valentin Mihăilă, inclus în Top 5 cei mai rapizi jucători de la EURO 2024! Pe ce poziţie se află internaţionalul român

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și