Închide meniul

Vinicius, mesaj emoţionant după eliminarea Braziliei de la Copa America: „De data asta e vina mea”. Ce le-a promis fanilor

Alex Masgras Publicat: 9 iulie 2024, 17:30

Reclamă
Vinicius, mesaj emoţionant după eliminarea Braziliei de la Copa America: „De data asta e vina mea. Ce le-a promis fanilor

Vinicius, mesaj emoţionant după eliminarea Braziliei de la Copa America: "De data asta e vina mea". Ce le-a promis fanilor

Vinicius, în timpul unui meci la Copa America 2024 / Profimedia

Vinicius a transmis un mesaj emoţionant după eliminarea Braziliei de la Copa America. În sferturile de finală, Selecao a pierdut la loviturile de departajare duelul cu Uruguay.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius, starul lui Real Madrid, nu a fost disponibil pentru duelul cu Uruguay din cauza unei suspendări. El a fost avertizat în meciurile cu Paraguay şi Columbia din faza grupelor, astfel încât a ratat meciul din sferturi.

Vinicius, mesaj emoţionant după eliminarea Braziliei de la Copa America: „De data asta e vina mea”. Ce le-a promis fanilor

La aproape 36 de ore de la eliminarea Braziliei, Vinicius şi-a cerut scuze şi declarat că se simte vinovat pentru părăsirea prematură a turneului. El şi-a cerut scuze pentru faptul că a luat cele două cartonaşe galbene în faza grupelor dar le-a promis fanilor că îşi va lua revanşa şi că Brazilia va reveni în top:

„Copa America s-a încheiat şi este timpul să reflectăm, să ştim cum să gestionăm înfrângerea. Sentimentul de frustratea loveşte din nou.

Am greşit când am luat cele două cartonaşe galbene şi am urmărit eliminarea din afara terenului. De data asta e vina mea. Îmi cer scuze pentru asta. Ştiu să ascult criticile. Cele mai dure, credeţi-mă, vin de la mine.

Reclamă
Reclamă 4

Călătoria mea la echipa naţională, din fericire, este la început. Alături de coechipierii mei voi avea şansa de a readuce echipa naţională acolo unde merită. Vom reveni în top! Vă iubesc şi rămânem împreună”, a scris Vinicius, pe contul său de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Vinicius Jr. ⚡️🇧🇷 (@vinijr)

Brazilia, eliminată dramatic de Uruguay de la Copa America

Brazilia a fost eliminată dramatic de Uruguay de la Copa America. Selecao, fără Vinicius jr, suspendat, a fost eliminată, scor 4-2, la loviturile de departajare, sâmbătă, la Las Vegas (Nevada, SUA), de echipa Uruguayului, în sferturile de finală ale Copa America.

Reclamă

Niciuna dintre echipe nu a reuşit să înscrie într-un meci marcat de faulturi, iar mijlocaşul echipei Paris SG, Manuel Ugarte, a fost cel care a marcat penaltiul decisiv pentru Uruguay.

Uruguayenii s-au făcut vinovaţi de 26 de faulturi din 41, într-un joc strâns şi agitat, şi au terminat în zece jucători după ce Nahitan Nandez a fost eliminat pentru o intrare dură (74).

Dar echipa lui Marcelo Bielsa a rezistat până la loviturile de departajare, când portarul Sergio Rochet a apărat lovitura de pedeapsă a lui Eder Militao, înainte ca Douglas Luiz să lovească bara.

O paradă a lui Alisson în faţa lui Jose Maria Gimenez nu a fost suficientă pentru Brazilia, finalista ediţiei trecute, care a câştigat doar unul din cele patru meciuri disputate în competiţie.

În semifinala de miercuri, Uruguay va înfrunta Columbia, care a învins Panama, scor 5-0. În cealaltă semifinală, se vor întâlni Argentina şi Canada.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Primele declaraţii ale starului francez

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și