Închide meniul

Pompiliu Popescu, dezvăluire „bombă” despre un fost jucător celebru al lui Gigi Becali: „Luase pastile dopante”! Ce sfat i-a dat

Publicat: 9 iulie 2024, 17:46

Reclamă
Pompiliu Popescu, dezvăluire „bombă despre un fost jucător celebru al lui Gigi Becali: „Luase pastile dopante! Ce sfat i-a dat

Pompiliu Popescu, dezvăluire "bombă" despre un fost jucător celebru al lui Gigi Becali

Echipa lui Gigi Becali în 2005, înainte de meciul tur cu Villareal din Cupa UEFA / Hepta

Pompiliu Popescu a făcut o dezvăluire „bombă” despre un fost jucător celebru al lui Gigi Becali. Fostul medic al echipei naţionale a povestit un episod necunoscut publicului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pompiliu Popescu a povestit că Sorin Ghionea a luat, la un moment dat, în timp ce era răcit, pastile ce conţineau substanţe considerante dopante. Pompiliu Popescu l-a sfătuit imediat să părăsească antrenamentul, pentru că risca suspendarea.

Pompiliu Popescu, dezvăluire „bombă” despre un fost jucător celebru al lui Gigi Becali: „Luase pastile dopante”! Ce sfat i-a dat

Sorin Ghionea avea o răceală și luase pentru gât niște pastile care erau dopante. Doping… Fără să știe. Nici medicul lor de atunci [nu știa]. Era pe la începutul lui 2000.

Eu am intervenit pentru că urma, după o perioadă, să vină la echipa națională. În momentul acela, nu era la echipa națională, urma să fie o acțiune. Eu, în activitatea mea, urmăream jucătorii între convocări permanent. Îi urmăream, aveam legături cu ei, e foarte important să fii în interacțiune cu ei, cu problemele lor.

Jucătorul m-a anunțat, da. Mi-a spus că a luat respectivul medicament, care conținea o substanță dopantă. Eu i-am spus direct: «Ieși de la antrenament, pentru că asta e substanță dopantă! Dacă te testează, te va găsi pozitiv și te suspendă!». Atunci, Stoica (n.r. MM) a «luat foc», «cum e posibil să mă bag eu…»

Reclamă
Reclamă

El n-a mai jucat, nu s-a mai antrenat, mi-a ascultat sfatul. (…) Am rămas în relații normale cu [Ghionea], nu trebuie nimeni să-mi mulțumească pentru o treabă pe care conștiința mea trebuia s-o facă”, a declarat Pompiliu Popescu în podcastul EuroCast.

Mihai Stoica a fost în conflict cu Pompiliu Popescu: „Ortopezi celebri au râs de metodele lui”

Mihai Stoica a fost în conflict, în trecut, cu Pompiliu Popescu. Mihai Stoica a făcut, de-a lungul timpului, mai multe declaraţii dure la adresa lui Pompiliu Popescu. În 2008, oficialul echipei lui Gigi Becali îl ironiza pe Pompiliu Popescu pentru cum a gestionat o accidentare a lui Mirel Rădoi la echipa naţională.

Eu am consultat medici ortopezi celebri, am vorbit cu ei, şi au râs când au auzit metodele folosite de Pompiliu Popescu. Ba unii chiar s-au şi enervat”, spunea Mihai Stoica.

Reclamă

În 2011, Mihai Stoica declara că Pompiliu Popescu ar fi avut ca specializare ginecologia. Pompiliu Popescu a infirmat acum vehement ipoteza lui „MM”.

Pompiliu Popescu e un păcălici, un vraci care se crede medic! Pompiliu Popescu e un ginecolog, un măscărici al medicinii sportive din România! Paligora este un doctor adevărat, nu ca alţi vraci care se cred medici”, tuna, în 2011, Mihai Stoica la adresa lui Pompiliu Popescu.

Specializarea mea nu este ginecologie, asta este o aberație a lui MM Stoica. La vremea respectivă se făcea grupa de specialități chirurgicale și era chirurgie generală, urologie, oftalmologie, ginecologie, traumatologie și așa mai departe. Trebuia să treci prin toate… MM Stoica a prins o fotografie și a folosit-o peiorativ, ca și cum aș fi fost un strungar, un tablagiu sau un zidar, ceva”, a declarat acum Pompiliu Popescu, în podcastul citat mai sus.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și