Închide meniul

Fanii lui Virtus au răbufnit după ce şi-au văzut favoriţii cu FCSB: „Opriți meciul! E groaznic”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iulie 2024, 23:55

Reclamă
Fanii lui Virtus au răbufnit după ce şi-au văzut favoriţii cu FCSB: „Opriți meciul! E groaznic

Imagine din meciul Virtus - FCSB / captura primasport.ro

Fanii lui Virtus au răbufnit după ce şi-au văzut favoriţii cu FCSB! Pe reţelele de socializare, aceştia au aşteptat optimişti partida cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce golurile au început să curgă la poarta lui Virtus, fanii echipei din San Marino şi-au exprimat dezamăgirea pe reţeaua X (fostul Twitter).

Fanii lui Virtus au răbufnit după ce şi-au văzut favoriţii cu FCSB: „Opriți meciul! E groaznic”

Virtus joacă împotriva lui Fotbal Club (fosta Steaua București) în preliminariile Champions League. Vom scrie istorie!”, au scris administratorii contului de X ”San Marino Futbol” înainte de startul partidei.

Minutul 5. Gol marcat de Fotbal Club. Campioana din San Marino este deja în dezavantaj. Nu rezistăm nici 5 minute. Suntem groaznici”, a fost următorul mesaj.

Suntem un dezastru. Cât de slabi suntem!”, a fost mesajul publicat pe contul respectiv după ce FCSB conducea cu 3-0.

Reclamă
Reclamă 4

Ulterior, susţinătorii lui Virtus au trimis mai multe mesaje în care transmiteau că de abia aşteaptă să se încheie partida. ”Opriți meciul! Pe lângă faptul că e și EURO, asta ni se întâmplă aici și sufăr”, a fost mesajul publicat pe contul respectiv după ce scorul devenise 4-0 pentru FCSB. ”Mai sunt încă 45 de minute și un meci întreg la retur! E groaznic!”, a fost concluzia de după pauză.

Virtus – FCSB 1-7. Ploaie de goluri în San Marino! Hattrick pentru Darius Olaru. Miculescu și Popa au semnat câte o „dublă”

Virtus – FCSB 1-7 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Campioana României a început în San Marino lupta pentru calificarea în grupa Ligii Campionilor.

FCSB pornea ca mare favorită în dubla cu Virtus, campioana din San Marino, şi şi-a respectat acel statut. Olaru a reuşit un hattrick, Miculescu şi Popa au fost autorii unei „duble”. FCSB e ca şi calificată după meciul tur în al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde o va întâlni pe Maccabi Tel Aviv.

Reclamă
  • Virtus: Passaniti – Pupeschi, Rinaldi, De Lucia – Battistini, Montanari, Golinucci, Sabato – Buonocunto, Vallocchia – Benincasa
    Rezerve: De Angelis, Gentillini, Piovaccari, Lombardi, Tortori, Gori, Muggeo, Ceccaroli, Angeli, Ciacci, Rizzo
    Antrenor: Luigi Bizzotto
  • FCSB: Târnovanu – Crețu, Haruț, Ngezana, Kiki – Edjouma, Șut – Băluță, Olaru, Phelipe – D. Popa
    Rezerve: Vlad, Dawa, Miculescu, Lixandru, Antwi, Radunovic, Alhassan
    Antrenor: Elias Charalambous

Federico Piovaccari, mesaj plin de emoţie înainte de Virtus – FCSB

Federico Piovaccari a transmis un mesaj plin de emoţie înainte de meciul Virtus – FCSB, din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Atacantul în vârstă de 39 de ani, care a fost campion în urmă cu un deceniu în tricoul roş-albastru, era nerăbdător să joace împotriva deţinătoarei titlului din Liga 1. Piovaccari a fost introdus pe teren în a doua repriză.

Piovaccari tocmai a semnat cu Virtus, după ce s-a despărţit în această vară de San Cristobal. Italianul abia aştepta să îi revadă pe Mihai Pintilii şi Mihai Stoica. Totuşi, anunţa că este pregătit să marcheze împotriva FCSB-ului.

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Sport, italianul a ţinut să afirme că el va juca împotriva Stelei şi nu a FCSB-ului. A dezvăluit că a continuat să urmărească meciuri din Liga 1 şi ştie ce s-a întâmplat la echipă.

Piovaccari vrea să se retragă la returul cu FCSB de pe Ghencea

Mă bucur că am această oportunitate care a apărut, abia aştept să mă întorc în România, la Bucureşti, împotriva fostei mele echipe. Acum se numeşte FCSB, dar pentru mine rămâne Steaua! Pot juca, mă simt bine din punct de vedere fizic. Voi demonstra asta pe teren.

Pentru mine, să mă întorc şi să joc la Bucureşti, reprezintă o mare emoţie. Cu siguranţă va fi o sărbătoare frumoasă. Am avut plăcerea să joc la Steaua (n.r. FCSB) în urmă cu 10 ani. Este o emoţie puternică să o întâlnesc din postura de adversar. Abia aştept să îmi revăd prietenii şi coechipierii cu care am jucat. Sper că fanii îşi vor aduce aminte de mine.

Trebuie să fim realişti. Eu mă antrenez de o săptămână cu noua mea echipă. Campionatul din San Marino este la un nivel mai slab decât cel din România. Eu am continuat să urmăresc Liga 1, mereu a fost un campionat fascinant pentru mine. Am mulţi foşti coechipieri şi amici care joacă la Bucureşti. Va fi dificil, dar vom încerca să dăm totul. În fotbal nu ştii niciodată ce se poate întâmpla, dar Steaua (n.r. FCSB) este favorită.

Eu, ca de obicei, voi da totul pe teren. Joc pentru Virtus şi voi încerca să o fac cât mai bine. Am amintiri extrem de plăcute cu MM (n.r. Mihai Stoica), am văzut că Pintlii este antrenor secund… sunt aceeaşi preparatori fizici de atunci. Chiar va fi emoţionant să mă întorc pe stadionul din Bucureşti!„, a declarat Federico Piovaccari în exclusivitate pentru Antena Sport.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:10

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

17:55

Matthew Ebden a făcut spectacol în meciul cu Novak Djokovic la Jocurile Olimpice 2024! Australianul a stârnit hohote de râs

17:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

16:28

„Am avut piele de găină” Ana Bogdan, după prima participare la Jocurile Olimpice 2024: „Meciul acesta îmi dă speranţă”

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și