Închide meniul

LPF a anunțat programul etapei cu numărul 3, din noul sezon de Liga 1! Când joacă FCSB, Dinamo și Rapid

Alex Ioniță Publicat: 10 iulie 2024, 18:39

Reclamă
LPF a anunțat programul etapei cu numărul 3, din noul sezon de Liga 1! Când joacă FCSB, Dinamo și Rapid

LPF a anunțat programul etapei cu numărul 3, din noul sezon de Liga 1!

Profimedia

Oficialii LPF au anunțat programul etapei cu numărul 3, din noul sezon de Liga 1! Oficialii de la conducerea primei ligi au făcut publice datele la care se vor juca duelurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestei etape, campioana FCSB va primi vizita celor de la Oțelul Galați. Rapid se va duela cu Petrolul, în timp ce Dinamo se va deplasa la Sf. Gheorghe, pentru duelul cu Sepsi.

LPF a anunțat programul etapei cu numărul 3, din noul sezon de Liga 1!

Etapa a 3-a va fi deschisă de duelul dintre FC Hermannstadt și nou promovata Unirea Slobozia. Duelul va avea loc vineri, pe data de 26 iulie, pe stadionul sibienilor antrenați de Marius Măldărășanu.

Cel mai important duel din această rundă, datorită rivalității dintre cele două formații, este cel dintre Petrolul și Rapid. Duelul se va juca luni, pe data de 29 iulie, de la ora 21:30. Partida va avea loc pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Partidele din etapa a treia a sezonului 2024/2025:

Reclamă
Reclamă 4

Vineri, 26 iulie

Sâmbătă, 27 iulie

Duminică, 28 iulie

Reclamă
  • Ora 18.30 Farul Constanţa – FC Botoşani
  • Ora 21.30 CFR Cluj – Universitatea Craiova

Luni, 29 iulie

  • Ora 18.30 UTA Arad – Universitatea Cluj
  • Ora 21.30 Petrolul Ploeşti – FC Rapid 1923

Plecare de ultimă oră de la FCSB!

A avut loc o plecare de ultimă oră de la FCSB! Gigi Becali și-a dat acordul pentru transfer, iar jucătorul a semnat cu o rivală din Liga 1.

Este vorba despre Matei Tănasă, o speranță a roș-albaștrilor, care nu a reușit însă să se impună la prima echipă, antrenată de Elias Charalambous.

În sezonul trecut, Tănasă a fost împrumutat de către FCSB la Gloria Buzău, echipă care a reușit să promoveze în Liga 1.

Acum, acesta a decis să se transfere, definitiv, la Poli Iași. Oficialii clubului din Copou au anunțat mutarea prin intermediul unui anunț pe rețelele de socializare.

”Bine ai revenit, Matei! Matei Tănasă a semnat contractul de jucător profesionist cu Poli Iași.

Născut la data de 8 octombrie 2005, tânărul fotbalist polivalent, cu talia de 1,80 m, s-a format la Didi Junior Iași, de unde a ajuns la FCSB.

În sezonul trecut a evoluat de 27 de ori pentru Gloria Buzău, cu care a promovat în Superligă. Mult succes în Copou, Matei!”, a fost anunțul făcut de Poli Iai, pe Facebook.

La prima echipă a FCSB-ului, Matei Tănasă a adunat 2 partide, în care a marcat un gol. În momentul de față este cotat la suma de 350.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:28

„Dacă nu făcea el asta, nu ştiu ce se întâmpla!” Mihai Stoica, laude pentru Gigi Becali după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

10:18

„Sunt ani de muncă, e fabulos!” Nadia Comăneci, discurs superb după ce David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 m liber

9:50

VIDEOScandal la finalul meciului Maccabi Tel Aviv – FCSB! Ce s-a întâmplat după ultimul fluier

9:23

Mircea Lucescu, la un pas să devină selecţionerul României! Răzvan Burleanu face totul pentru a se realiza mutarea bombă

8:42

Gigi Becali îl caută pe înlocuitorul lui Florinel Coman şi anunţă noi transferuri la FCSB: „Nu mai suntem periculoşi!”

8:41

Cum a putut fi numit David Popovici după ce a cucerit medalia de bronz, la 100 m liber, la o sutime în faţa ungurului Nemeth

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și