Închide meniul

Ofertă surprinzătoare pentru Marius Șumudică. „Șumi” nu a stat pe gânduri și a dat răspunsul pe loc

Alex Ioniță Publicat: 10 iulie 2024, 21:20

Reclamă
Ofertă surprinzătoare pentru Marius Șumudică. „Șumi nu a stat pe gânduri și a dat răspunsul pe loc

Ofertă surprinzătoare pentru Marius Șumudică

Marius Șumudică / Profimedia Images

Marius Șumudică a primit o ofertă surprinzătoare. Chiar fostul antrenor de la Gaziantep a recunoscut totul, înainte de nunta lui Denis Drăguș, jucătorul pe care l-a adus în campionatul Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică s-a despărțit de Gaziantep în luna martie a acestui an, iar, de la momentul respectiv, este liber de contract.

Ofertă surprinzătoare pentru Marius Șumudică

Acum, tehnicianul a dezvăluit că a primit o ofertă de la o formație din Iran, calificată în Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Chiar dacă nu a dat numele formației, din campionatul iranian se califică în Liga Campionilor Asiei doar două echipe: campioana și vicecampioana.

Astfel, Marius Șumudică a primit o ofertă de la Persepolis Teheran, campioana Iranului, sau de la FC Esteghlal, vicecampioană în sezonul precedent.

Reclamă
Reclamă 4

„Mi-aş dori să mai lucrez cu Drăguş, în Turcia cred că mai pot să lucrez cu el, dar în primele cinci campionate e greu să ajungi. Alaltăieri am avut ofertă, dar am refuzat-o, că era din Iran şi n-am vrut să plec în Iran. Respect Iranul, respect tot, dar am crezut pentru mine că e un pas în spate, deşi erau calificaţi în Liga Campionilor Asiei şi n-am vrut.

Sper să am şansa să lucrez iar cu foşti jucători de-ai mei. Şumudică nu se opreşte aici şi e responsabilitatea mea să iau români oriunde merg. Şi în staff am cinci oameni din România”, a spus Marius Şumudică.

Cât de greu i-a fost lui Marius Șumudică să lucreze cu Denis Drăguș

Chiar dacă a dezvăluit că Denis Drăguș este ca o parte a familiei sale, Marius Șumudică nu s-a ascuns și a spus că i-a fost dificil să lucreze cu atacantul. Fostul antrenor de la Gaziantep a transmis și cum a reușit să îl convingă pe acesta să vină de la Standard Liege la Gaziantep.

Reclamă

„Mi-a fost foarte greu să lucrez cu el. Alibec și Budescu au fost pistol cu apă pe lângă el. Am reușit să scot de la el maximum.

Are o personalitate diferită, îi intri greu la suflet. Îi spuneam astăzi ceva și mâine făcea altceva. Chiar dacă intram în conflict cu alți jucători, făceam orice sacrificiu pentru el. Îl iubesc.

La mine și 5 meciuri dacă joci slab, în al 6-lea tot pe tine te joc. Asta i-am spus și l-am convins să vină la Gaziantep”, a spus Marius Șumudică

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și