Închide meniul
Foto

Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!

Publicat: 11 iulie 2024, 8:52

Reclamă
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!

Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România

Irina şi Irinel Columbeanu

Monica Gabor a publicat o fotografie cu fiica ei şi a avut un mesaj despre Irina Columbeanu. Iată cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Columbeanu, în vârstă de 17 ani acum, a fost în vizită în România pentru a-şi vedea tatăl. Pe parcursul şederii în România, Irina a fost mai mereu în compania mătuşii sale, Ramona Gabor.

Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!

Cele două au şi mers împreună la azilul din Ghermăneşti, unde locuieşte Irinel Columbeanu, pentru a-l scoate la un restaurant din Capitală pe fostul milionar de la Izvorani.

Monica Gabor a numit-o „fiica visurilor mele” pe Irina, după vizita adolescentei în România.

Fiica visurilor mele. Prietenul pe care oricine ar fi încântat să-l aibă. Unica şi de neegalat Irina”, a scris Monica Gabor pe contul de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

Irina Columbeanu a părăsit România, după o vizită de circa 3 săptămâni, dar nu s-a întors în Statele Unite. Ea a plecat la Milano din România.

Irinel Columbeanu şi-a îndeplinit cel mai mare vis odată cu venirea Irinei în România!

Irinel Columbeanu şi-a îndeplinit cel mai mare vis odată cu venirea fiicei sale, Irina, în România! Irina a stat timp de circa 3 săptămână în ţară. Ea a călătorit tocmai din Statele Unite pentru a-şi vedea tatăl.

Irinel Columbeanu şi-a aşteptat fiica la aeroport. Fostul milionar a aşteptat-o pe Irina cu un buchet de flori şi a îmbrăţişat-o pe aeroportul Otopeni.

Reclamă

Irinel Columbeanu mărturisea că tot ce îşi mai doreşte este ca fiica lui, Irina, să vină în România să îl viziteze. Din pricina problemelor de sănătate, Irinel Columbeanu nu mai are accept de la medici să meargă cu avionul.

Irinel Columbeanu a recunoscut că Irina l-a sprijinit şi financiar, după ce şi-a pierdut întreaga avere şi a ajuns la azilul din Ghermăneşti, deţinut de Ion Cassian. Irinel Columbeanu are o pensie de circa 2.000 de lei. El avea şi o poprire pe o sumă de 30% din pensie. Instanţa a decis ca acea poprire să fie ridicată.

Fostul milionar dezvăluia că Irina i-a trimis, la un moment dat, o sumă de bani. Irinel Columbeanu a apreciat foarte mult gestul fiicei sale.

Gigi Becali a refuzat să îl ajute pe Irinel Columbeanu

Patronul azilului unde locuieşte Irinel Columbeanu, Ion Cassian, lansa ipoteza că fostul om de afaceri, care şi-a pierdut întreaga avere, ar putea fi susţinut de Gigi Becali.

Ion Cassian dezvăluia că Gigi Becali i-a plătit în trecut azilul regretatei Zina Dumitrescu. Gigi Becali a respins rapid această ipoteză, transmiţând clar că nu îl va susţine financiar pe Irinel Columbeanu.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

„Cred că Monica şi fata lui îl vor ajuta”

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, declara Gigi Becali la prosport.ro.

 

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:50

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | Trei echipaje la canotaj luptă pentru medalie. Atleţii români intră în concurs

11:20

Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice

11:11

Ce urmează la Universitatea Craiova, după eliminarea din Conference League! Mihai Rotaru i-a stabilit viitorul lui Costel Gâlcă

11:11

Antrenorul lui Rijeka, ironic după victoria cu Corvinul Hunedoara: „A fost un miracol. Au fost de 10 ori mai buni”

10:57

„Gigi Becali, selecţioner! E unic în lume!” Propunere savuroasă pentru echipa naţională

10:21

FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 5 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare 6 Reacţia de mare campion a lui David Popovici în faţa lui Pan Zhanle. Chinezul a demolat vechiul record mondial
Citește și