Închide meniul
Foto

Imagini tulburătoare cu Irinel Columbeanu! Cum a putut fi surprins fostul milionar, ajuns falit şi la azil, alături de fiica lui!

Publicat: 4 iulie 2024, 9:17

Reclamă
Imagini tulburătoare cu Irinel Columbeanu! Cum a putut fi surprins fostul milionar, ajuns falit şi la azil, alături de fiica lui!

Imagini tulburătoare cu Irinel Columbeanu! Cum a putut fi surprins fostul milionar

Irina şi Irinel Columbeanu

Imagini tulburătoare cu Irinel Columbeanu au fost publicate de Spynews.ro. Fiica fostului milionar, Irina, a venit alături de mătuşa ei, Ramona Gabor, la azilul în care stă fostul milionar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina şi Ramona l-au scos la restaurant pe Irinel Columbeanu. Imagini foto şi video au fost surprinse de publicaţia citată (VEZI IMAGINILE TULBURĂTOARE ÎN GALERIA FOTO)

Imagini tulburătoare cu Irinel Columbeanu! Cum a putut fi surprins fostul milionar, ajuns falit şi la azil, alături de fiica lui!

Starea lui Irinel Columbeanu este una îngrijorătoare. Fostul milionar se mişcă greu şi a avut nevoie de sprijinul fiicei sale pentru a intra în maşina care i-a dus pe cei trei la restaurant.

Potrivit spynews.ro, Irina Columbeanu şi mătuşa ei, Ramona Gabor, au zăbovit câteva minute în curtea azilului de la Ghermăneşti, deţinut de Ion Cassian. Acolo stă în prezent Irinel Columbeanu.

După câteva minute petrecute la azil, Irina Columbeanu şi Ramona Gabor au ieşit pe poarta stabilimentului alături de Irinel Columbeanu. Cei trei au mers să ia masa la un restaurant din Capitală.

Reclamă
Reclamă 4

Recent, Ramona Gabor şi nepoata ei, Irina Columbeanu, au fost la restaurant şi cu celebrul milionar român Gabi Bădălău. Ramona Gabor şi Gabi Bădălău au avut o relaţie în trecut şi de atunci au rămas prieteni.

Irinel Columbeanu şi-a îndeplinit cel mai mare vis odată cu venirea Irinei în România!

Irinel Columbeanu şi-a îndeplinit cel mai mare vis! Fostul milionar de la Izvorani s-a reîntâlnit cu fiica lui, Irina, venită tocmai din Statele Unite.

Irinel Columbeanu şi-a aşteptat fiica la aeroport. Fostul milionar a aşteptat-o pe Irina cu un buchet de flori şi a îmbrăţişat-o pe aeroportul Otopeni.

Reclamă

Irinel Columbeanu mărturisea că tot ce îşi mai doreşte este ca fiica lui, Irina, să vină în România să îl viziteze. Din pricina problemelor de sănătate, Irinel Columbeanu nu mai are accept de la medici să meargă cu avionul.

Irinel Columbeanu a mărturisit că Irina l-a sprijinit şi financiar, după ce şi-a pierdut întreaga avere şi a ajuns la azilul din Ghermăneşti, deţinut de Ion Cassian. Irinel Columbeanu are o pensie de circa 2.000 de lei. El avea şi o poprire pe o sumă de 30% din pensie. Instanţa a decis ca acea poprire să fie ridicată.

Fostul milionar dezvăluia că Irina i-a trimis, la un moment dat, o sumă de bani. Irinel Columbeanu a apreciat foarte mult gestul fiicei sale.

Gigi Becali a refuzat să îl ajute pe Irinel Columbeanu

Patronul azilului unde locuieşte Irinel Columbeanu, Ion Cassian, lansa ipoteza că fostul om de afaceri, care şi-a pierdut întreaga avere, ar putea fi susţinut de Gigi Becali.

Ion Cassian dezvăluia că Gigi Becali i-a plătit în trecut azilul regretatei Zina Dumitrescu. Gigi Becali a respins rapid această ipoteză, transmiţând clar că nu îl va susţine financiar pe Irinel Columbeanu.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

„Cred că Monica şi fata lui îl vor ajuta”

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, declara Gigi Becali la prosport.ro.

Ar trebuie să se retragă Cristiano Ronaldo de la naţionala Portugaliei?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:53

Anunţul lui Harry Kane, după ce a ieşit accidentat din Anglia – Elveţia! Ce a declarat înainte de semifinala EURO 2024

22:48

VIDEONaţionala Angliei, susţinere uriaşă la Formula 1 şi Wimbledon! Imagini superbe cu Lewis Hamilton şi Novak Djokovic în prim-plan

22:43

Detaliul fabulos remarcat la Jordan Pickford! Ce avea scris pe sticla de apă „eroul” Angliei

22:35

Dinamo a fost învinsă în ultimul amical al verii! „Câinii” au aliniat o echipă cu care ar putea începe şi meciul cu CFR Cluj!

22:30

LIVE TEXTOlanda – Turcia 0-1. Lovitură de teatru pentru naţionala care a eliminat România de la EURO 2024! Turcii au deschis scorul

22:09

Gareth Southgate a dus Anglia în semifinalele EURO 2024, dar fanii îl fac praf! Reacţii vehemente după meciul cu Elveţia

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024
Citește și