Închide meniul

Valentin Gheorghe a semnat cu Poli Iași! Fostul atacant de la FCSB, transfer de senzație pentru Tony da Silva

Alex Ioniță Publicat: 11 iulie 2024, 16:43

Reclamă
Valentin Gheorghe a semnat cu Poli Iași! Fostul atacant de la FCSB, transfer de senzație pentru Tony da Silva

Valentin Gheorghe a semnat cu Poli Iași!

Profimedia

Valentin Gheorghe a semnat cu Poli Iași! Atacantul trecut și pe la FCSB s-a despărțit la finalul sezonului trecut de U Cluj, iar acum și-a găsit un nou angajament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În lotul „șepcilor roșii”, jucătorul ajuns la 27 de ani a rezistat doar 11 luni. Acum, acesta se va alătura lotului antrenat de Tony da Silva.

Valentin Gheorghe a semnat cu Poli Iași!

Oficialii lui Poli Iași au anunțat transferul lui Valentin Gheorghe prin intermediul unui anunț postat pe rețelele de socializare.

„Bine ai venit, Vali Gheorghe!

Atacantul lateral Valentin Gheorghe a semnat contractul cu Poli Iași! Născut la data de 14 februarie 1997, la Ploiești, Vali a evoluat în sezonul trecut la FCSB și U Cluj. La ardeleni, cu care a jucat barajul pentru calificarea în preliminariile Conference League, a debutat în septembrie 2023 chiar într-un meci cu Poli Iași, câștigat de alb-albaștri cu 2-0. Este unul dintre jucătorii importanți ai generației sale, cu peste 200 de jocuri în prima ligă din România și Turcia, precum și selecții la naționalele U21, U23 și Olimpică (3 jocuri la JO 2021).

Reclamă
Reclamă 4

Mult succes în Copou, Vali!”, au anunțat oficialii lui Poli Iași, pe Facebook.

În momentul de față, Vali Gheorghe este cotat la suma de 450.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019, atunci când evolua la Astra Giurgiu, echipă alături de care a câștigat și un titlu de campion. La momentul respectiv valora suma de 1,1 milioane de euro.

Reclamă

Tony da Silva, fabulos despre Gigi Becali

Tony da Silva, antrenorul celor de la Poli Iaşi, a avut un discurs fabulos despre Gigi Becali. Acesta a dezvăluit că a crezut despre patronul de la FCSB că este preşedintele României.

Tony da Silva a ajuns în România în 2007, atunci când a fost transferat de CFR Cluj. Fostul fundaş a avut un şoc când a văzut cât de mediatizat era Gigi Becali.

„Mie îmi place Gigi, prima oară când am venit în România, eu credeam că Gigi Becali e preşedintele ţării, că era doar el la televizor. An de an, el cheltuie foarte mulţi bani, e ambiţios şi este nevoie.

Eu cred că fotbalul românesc fără Gigi Becali, în acest moment, e o pierdere mare. Mă bucur că e aici, că e ambiţios, că e sănătos„, a spus Tony da Silva în exclusivitate pentru AntenaSport.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

Unirea Slobozia – FCSB LIVE TEXT (22:00). Campioana caută prima victorie în noul sezon al Ligii 1. Baeten e rezervă. Echipele

20:08

Tudor Băluță și-a găsit echipă, după despărțirea de Farul Constanța! Echipa la care este așteptat: „E o chestiune de zile!”

19:55

Ce clauză de reziliere are, de fapt, Darius Olaru! Giovanni Becali: „Gigi mi-a spus asta! Eu n-am ştiut!”

19:33

„Nu sunt o mașinărie!” Simona Halep, anunțul momentului despre accidentarea care o ține departe de terenul de tenis!

19:22

Rafael Nadal, în semifinale la Bastad după un meci de 4 ore și un minut! Declarație de senzație la finalul meciului

19:11

LIVE SCOREPoli Iași – FC Botoșani 1-0. Bordeianu a dat lovitura! Bogdan Andone nu stă pe bancă în derby-ul Moldovei

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 6 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana
Citește și