Închide meniul
EXCLUSIV

Tony da Silva, fabulos despre Gigi Becali: „Când am venit în România, am crezut că e preşedintele ţării! Era doar el la TV”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iulie 2024, 20:43

Reclamă
Tony da Silva, fabulos despre Gigi Becali: „Când am venit în România, am crezut că e preşedintele ţării! Era doar el la TV

Tony da Silva, fabulos despre Gigi Becali

Captură AntenaSport

Tony da Silva, antrenorul celor de la Poli Iaşi, a avut un discurs fabulos despre Gigi Becali. Acesta a dezvăluit că a crezut despre patronul de la FCSB că este preşedintele României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tony da Silva a ajuns în România în 2007, atunci când a fost transferat de CFR Cluj. Fostul fundaş a avut un şoc când a văzut cât de mediatizat era Gigi Becali.

Tony da Silva, fabulos despre Gigi Becali

„Mie îmi place Gigi, prima oară când am venit în România, eu credeam că Gigi Becali e preşedintele ţării, că era doar el la televizor. An de an, el cheltuie foarte mulţi bani, e ambiţios şi este nevoie. Eu cred că fotbalul românesc fără Gigi Becali, în acest moment, e o pierdere mare. Mă bucur că e aici, că e ambiţios, că e sănătos„, a spus Tony da Silva în exclusivitate pentru AntenaSport.

Tony Da Silva, ajuns la 43 de ani, a antrenat ultima oară la Montalegre, în liga a treia din Portugalia, până să ajungă la Iaşi. El cunoaşte bine fotbalul românesc, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj în perioada 2007-2011.Tony Da Silva a fost în trecut şi pe lista FCSB-ului. „Pitbull-ul” a câştigat, în cariera de jucător, 7 trofee cu CFR Cluj – 2 campionate, 3 Cupe şi 2 Supercupe ale României.

Antrenorul de la Poli Iaşi a mai spus că plecarea lui Florinel Coman a lăsat un gol mare la echipă. Tony ar vrea ca FCSB să ajungă şi în grupa Ligii Campionilor, aşa cum îşi doreşte Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

„Ar fi bine pentru România dacă FCSB va intra în grupe. Au jucători buni, Luis Phelipe, Musi. Mie îmi place foarte mult de Musi, dar nu au calitatea lui Coman. Pentru cupele europene, FCSB trebuie să ia un jucător care să facă diferenţa, aşa cum era Coman”, a mai spus Tony Da Silva.

Recomandări

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și