Închide meniul

Rareş Pop, dat pe spate de metodele lui Neil Lennon la Rapid: „E total diferit. A venit cu o mentalitate sănătoasă”

Alex Masgras Publicat: 11 iulie 2024, 20:49

Reclamă
Rareş Pop, dat pe spate de metodele lui Neil Lennon la Rapid: „E total diferit. A venit cu o mentalitate sănătoasă

Rareş Pop, dat pe spate de metodele lui Neil Lennon la Rapid: "E total diferit. A venit cu o mentalitate sănătoasă"

Rareş Pop, în timpul prezentării la Rapid! Facebook FC Rapid 1923

Rareş Pop a fost dat pe spate de metodele lui Neil Lennon la Rapid. Tânărul de 19 ani, cumpărat de giuleşteni încă din iarnă, a rămas la Arad pentru încă jumătate de sezon, sub formă de împrumut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, el s-a alăturat coechipierilor săi de la Rapid şi a efectuat primele antrenamente sub comanda lui Neil Lennon. Noul antrenor de la Rapid l-a impresionat pe tânărul de 18 ani.

Rareş Pop, dat pe spate de metodele lui Neil Lennon la Rapid: „E total diferit. A venit cu o mentalitate sănătoasă”

Pop s-a declarat uimit de metodele antrenorului nord-irlandez, dar şi mentalitatea diferită a acestuia, pe care nu a mai întâlnit-o în fotbalul românesc.

De asemenea, el este impresionat şi de numele mari pe care le-a antrenat Lennon în cariera sa şi speră să aibă un parcurs asemănător:

E total diferit faţă de ce am întâlnit până acum. A venit cu o mentalitate diferită, sănătoasă şi şi-a impus încă din primul antrenament ideologia faţă de fotbal. Cum aţi spus, Van Dijk, Frimpong, foşti elevi ai săi. Sper să am aceeaşi soartă ca şi ei”, a declarat Rareş Pop, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Neil Lennon o schimbă din temelii pe Rapid, în noul sezon

Neil Lennon o schimbă din temelii pe Rapid, în noul sezon. Antrenorul giuleştenilor a transmis că sistemul va fi unul nou la formaţia giuleşteană, din stagiunea următoarea, urmând să evolueze cu trei fundaşi centrali.

Neil Lennon a mai declarat, înaintea partidei cu UTA din prima etapă, că îşi doreşte ca formaţia sa să se afle printre cele cinci-şanse care se vor lupta pentru titlu în noua stagiune.

„E greu să anticipezi, dar vor fi în jur de cinci-şanse echipe care vor fi în lupta pentru titlul. Şi vreau ca Rapid să fie printre ele. Cu siguranţă campioana FCSB este o contracandidată, la fel Craiova, Farul şi CFR Cluj. Noi avem un lot tânăr, trebuie să fim consecvenţi pe tot parcursul campionatului. Avem mulţi jucători tineri de care sunt foarte mândru şi în care am foarte multă încredere”, a spus tehnicianul nord-irlandez.

Reclamă

Referitor la partida cu UTA, din prima etapă a ediţiei 2024-2025 a Superligii, Lennon a afirmat că se aşteaptă să fie dificilă, mai ales că în lotul adversarei s-au produs multe schimbări în această pauză competiţională.

„Planul este să jucăm cu trei fundaşi, aşa am abordat toate meciurile de pregătire. Având în vedere jucătorii din lot, vom evolua în 3-5-2. Pare că şi jucătorii reacţionează foarte bine la acest sistem şi atunci nu trebuie să complicăm lucrurile.

Cristi Săpunaru este un sportiv excepţional, să te afli la 40 de ani într-o stare fizică atât de bună şi să fii în continuare motivat este extraordinar. Este un jucător important al nostru şi îl vom folosi ori de câte ori echipa va avea nevoie de el”, a adăugat antrenorul.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:20

FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv

22:17

„Mai avem o pistă” Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Arnold Garita a picat: „Atunci îl luăm”

22:03

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Ce l-a deranjat pe milionar: „Gata, la revedere”

21:24

Fanii FCSB-ului nu l-au uitat pe Federico Piovaccari! Gestul superb al galeriei roş-albaştrilor, la meciul de adio al italianului

21:16

Surpriză uriaşă în preliminariile Champions League! Campioana din Andorra, calificare miraculoasă la loviturile de departajare

21:02

O nouă plecare de la Universitatea Craiova! Un jucător important al oltenilor, cedat la o altă echipă din Liga 1!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 4 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și