Închide meniul

Neil Lennon o schimbă din temelii pe Rapid, în noul sezon! Anunţul făcut înaintea meciului cu UTA: „Acesta e planul!”

Viviana Moraru Publicat: 10 iulie 2024, 14:48

Reclamă
Neil Lennon o schimbă din temelii pe Rapid, în noul sezon! Anunţul făcut înaintea meciului cu UTA: „Acesta e planul!

Neil Lennon o schimbă din temelii pe Rapid, în noul sezon

Neil Lennon/ AntenaSport

Neil Lennon o schimbă din temelii pe Rapid, în noul sezon. Antrenorul giuleştenilor a transmis că sistemul va fi unul nou la formaţia giuleşteană, din stagiunea următoarea, urmând să evolueze cu trei fundaşi centrali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a mai declarat, înaintea partidei cu UTA din prima etapă, că îşi doreşte ca formaţia sa să se afle printre cele cinci-şanse care se vor lupta pentru titlu în noua stagiune.

Neil Lennon o schimbă din temelii pe Rapid, în noul sezon

„E greu să anticipezi, dar vor fi în jur de cinci-şanse echipe care vor fi în lupta pentru titlul. Şi vreau ca Rapid să fie printre ele. Cu siguranţă campioana FCSB este o contracandidată, la fel Craiova, Farul şi CFR Cluj. Noi avem un lot tânăr, trebuie să fim consecvenţi pe tot parcursul campionatului. Avem mulţi jucători tineri de care sunt foarte mândru şi în care am foarte multă încredere”, a spus tehnicianul nord-irlandez.

Referitor la partida cu UTA, din prima etapă a ediţiei 2024-2025 a Superligii, Lennon a afirmat că se aşteaptă să fie dificilă, mai ales că în lotul adversarei s-au produs multe schimbări în această pauză competiţională.

„Planul este să jucăm cu trei fundaşi, aşa am abordat toate meciurile de pregătire. Având în vedere jucătorii din lot, vom evolua în 3-5-2. Pare că şi jucătorii reacţionează foarte bine la acest sistem şi atunci nu trebuie să complicăm lucrurile.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Săpunaru este un sportiv excepţional, să te afli la 40 de ani într-o stare fizică atât de bună şi să fii în continuare motivat este extraordinar. Este un jucător important al nostru şi îl vom folosi ori de câte ori echipa va avea nevoie de el”, a adăugat antrenorul.

Neil Lennon s-a arătat mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie, precizând că şi-ar mai dori doar 1-2 jucători noi.

„Orice antrenor are nevoie întotdeauna de jucători noi. Însă cu jucătorii din sezonul trecut, plus cei care au venit acum, suntem mulţumiţi, pentru că avem dubluri pe aproape fiecare post. Probabil că vom încerca să mai aducem 1-2 jucători”, a explicat Lennon.

Reclamă

Rapid şi-a prezentat noile transferuri! Cristi Manea, mesaj de luptă

Rapid şi-a prezentat noile transferuri, pentru sezonul viitor. Cristi Manea, unul dintre jucătorii care au semnat cu giuleştenii, în această vară, a transmis un mesaj ferm şi a declarat că echipa de sub Grant are şanse mari să cucerească titlul.

Sunt foarte fericit că am ajuns aici şi că voi juca în acelaşi tricou vişiniu. Am spus de multe ori că îmi place să văd suporteri mulţi în tribună şi aici i-am găsit. Antrenorul are o mentalitate diferită şi cred eu că ne va ajuta foarte mult. Sunt impresionat de ce am găsit la Rapid, am cunoscut nişte oameni extraordinari, nu credeam că în România voi mai găsi aşa ceva. Iar despre suporteri nici nu mai are sens să vorbesc, o demonstrează ei la fiecare meci.

Avem jucători cu o calitate foarte mare şi consider că dacă vom sta bine în teren şi vom trage toţi în aceeaşi direcţie avem o şansă foarte mare să câştigăm titlul. Asta din experienţa mea. Pentru că da, cam pe unde am fost, am câştigat câte un trofeu sau mai multe”, a spus fundaşul.

Rapid a realizat până acum cinci transferuri: mijlocaşul sârb Luka Gojkovic, mijlocaşul slovac Jakub Hromada, fundaşul Cristian Manea, atacantul slovac Timotej Jambor şi fundaşul slovac Filip Blazek. De asemenea, au revenit după împrumuturile la UTA jucătorii Claudiu Micovschi şi Rareş Pop.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și