Închide meniul

Carlos Sainz, pus la zid de un rival din Formula 1 fără echipă în 2025: „Îi ţine pe ceilalţi piloţi pe loc. E greu de înţeles”

Alex Masgras Publicat: 11 iulie 2024, 22:03

Reclamă
Carlos Sainz, pus la zid de un rival din Formula 1 fără echipă în 2025: „Îi ţine pe ceilalţi piloţi pe loc. E greu de înţeles

Carlos Sainz, pus la zid de un rival din Formula 1 fără echipă în 2025: "Îi ţine pe ceilalţi piloţi pe loc. E greu de înţeles"

Nico Hulkenberg, Zhou Guanyu, Fernando Alonso, Lando Norris şi Carlos Sainz, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Carlos Sainz a fost pus la zid de un rival din Formula 1 fără echipă în 2025. Pilotul spaniol nu va continua la Ferrari, urmând să fie înlocuit cu Lewis Hamilton la începutul sezonului viitor. Până în acest moment, Carlos Sainz nu a luat o decizie în privinţa viitorului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Zhou Guanyu cu Sauber expiră la finalul acestui sezon şi nu ştie în acest moment dacă va avea loc în Formula 1 sezonul viitor, mai ales că echipa a semnat deja cu Nico Hulkenberg, germanul fiind singurul pilot confirmat de Sauber până acum.

Carlos Sainz, pus la zid de un rival din Formula 1 fără echipă în 2025: „Îi ţine pe ceilalţi piloţi pe loc. E greu de înţeles”

Printre posibilele viitoare destinaţii ale lui Sainz se numără Sauber şi Williams, dar spaniolul încă nu a luat o decizie. Acest lucru îl deranjează pe pilotul chinez, care spune că ceilalţi piloţi, fără contract, au de suferit, în condiţiile în care echipele aşteaptă răspunsul lui Sainz înainte de a negocia cu alţi piloţi:

„E greu de înţeles. Cât de grea poate fi decizia acum? Nu e ca şi cum are de ales între echipe care luptă pentru titlu. Au mai rămas doar echipe de mijlocul clasamentului. Nu ştiu la ce se gândeşte, dar tot ce putem face noi e să aşteptăm, nimic mai mult.

El îi ţine pe ceilalţi piloţi pe loc, dar nu cred că celelalte echipe vor mai avea mult timp răbdare. Va veni un moment când va trebui să aleagă. E ciudat să treci prin aşa ceva. Din păcate, nu e nimic de făcut, doar de aşteptat”, a declarat Zhou Guanyu, potrivit marca.com.

Reclamă
Reclamă 4

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:09

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber şi Stella Rutto, atac la medalii

18:03

Carlos Edriel Yulo a câştigat medalia de la aur la sol. Moment istoric pentru sportivul din Filipine

17:49

Matthew Ebden şi John Peers, campioni olimpici la dublu masculin! Medalie de aur pentru Australia

16:58

Ce notă a primit Radu Drăguşin după Bayern – Tottenham 2-1! Cum s-a descurcat împotriva echipei la care a refuzat transferul

16:31

„Am vrut să șterg acea umilință!” Pan Zhanle, acuzaţii dure după ce l-a învins pe David Popovici în finala de la 100 de metri

16:23

Veste cruntă primită de Neil Lennon! Antrenorului Rapidului a plecat de urgenţă în Irlanda: „A fost chemat acasă”

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și