Închide meniul

Damjan Djokovic s-a despărţit oficial de Rapid! Anunţul giuleştenilor şi suma încasată de jucător

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2024, 11:33

Reclamă
Damjan Djokovic s-a despărţit oficial de Rapid! Anunţul giuleştenilor şi suma încasată de jucător

Damjan Djokovic s-a despărţit oficial de Rapid

Damjan Djokovic, la un antrenament al Rapidului/ Facebook Rapid

Damjan Djokovic s-a despărţit oficial de Rapid. Anunţul a fost făcut în această dimineaţă de giuleşteni, cu doar o zi înaintea debutul în noul sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic a evoluat la Rapid doar o jumătate de sezon. Mijlocaşul croat a rămas liber de contract în iarnă, după despărţirea de FCSB, şi a fost transferat imediat de giuleşteni.

Damjan Djokovic s-a despărţit oficial de Rapid

Rapid a anunţat că Damjan Djokovic a semnat rezilierea contractului. Mijlocaşul a bifat zece meciuri în tricoul giuleştenilor, reuşind să marcheze şi un gol.

„FC Rapid și Damjan Djokovic au semnat în această dimineață, de comun acord, rezilierea contractului. 10 meciuri 1 gol. Multă baftă în continuare!”, a anunţat Rapid, pe Facebook.

După ce i s-a reziliat contractul, Damjan Djokovic a primit de la Rapid suma de 102.000 de euro. Dan Şucu i-a plătit acestuia nu mai puţin de şase salarii, pentru ca acesta să plece din Giuleşti.

Reclamă
Reclamă 4

Şi Gigi Becali l-a plătit pe Damjan Djokovic pentru a îi „rupe” contractul. Latifundiarul din Pipera a achitat 70.000 de euro în luna ianuarie.

Damjan Djokovic a anunţat de ce a plecat fără niciun regret de la FCSB la Rapid: „Fotbalul rămâne business şi dacă un jucător nu mai e în planul tehnic, sportiv, e normal să caute alt angajament. Şi după m-am gândit ce ar fi bine pentru mine.

Rapid are un proiect ambiţios, frumos, care îţi da sentimentul că jucător că trebuie să dai ce e mai bun din ţine. Pentru că ai în spate conducere, fani, e un sentiment frumos şi asta voiam să simt”, a spus Djokovic, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Neil Lennon o schimbă din temelii pe Rapid, în noul sezon

Neil Lennon o schimbă din temelii pe Rapid, în noul sezon. Antrenorul giuleştenilor a transmis că sistemul va fi unul nou la formaţia giuleşteană, din stagiunea următoarea, urmând să evolueze cu trei fundaşi centrali.

„E greu să anticipezi, dar vor fi în jur de cinci-şanse echipe care vor fi în lupta pentru titlul. Şi vreau ca Rapid să fie printre ele. Cu siguranţă campioana FCSB este o contracandidată, la fel Craiova, Farul şi CFR Cluj. Noi avem un lot tânăr, trebuie să fim consecvenţi pe tot parcursul campionatului. Avem mulţi jucători tineri de care sunt foarte mândru şi în care am foarte multă încredere”, a spus tehnicianul nord-irlandez.

Referitor la partida cu UTA, din prima etapă a ediţiei 2024-2025 a Superligii, Lennon a afirmat că se aşteaptă să fie dificilă, mai ales că în lotul adversarei s-au produs multe schimbări în această pauză competiţională.

„Planul este să jucăm cu trei fundaşi, aşa am abordat toate meciurile de pregătire. Având în vedere jucătorii din lot, vom evolua în 3-5-2. Pare că şi jucătorii reacţionează foarte bine la acest sistem şi atunci nu trebuie să complicăm lucrurile.

Cristi Săpunaru este un sportiv excepţional, să te afli la 40 de ani într-o stare fizică atât de bună şi să fii în continuare motivat este extraordinar. Este un jucător important al nostru şi îl vom folosi ori de câte ori echipa va avea nevoie de el”, a adăugat antrenorul.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și