Închide meniul

Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0! Oltenii lui Gâlcă, încurcaţi la debut. Mitriţă a semnat o ratare uriaşă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2024, 23:25

Reclamă
Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0! Oltenii lui Gâlcă, încurcaţi la debut. Mitriţă a semnat o ratare uriaşă

Hermannstadt - Universitatea Craiova 0-0 LIVE TEXT

Alex Mitriţă, în timpul unui meci / Hepta

Meciul Hermannstadt – Universitatea Craiova, scor 0-0, din prima etapă a Ligii 1, a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii lui Costel Gâlcă au avut un start de sezon ratat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Mitriţă a fost ţinut pe bancă până în minutul 60. Starul oltenilor a avut o şansă uriaşă de a marca, la scurt timp după ce a intrat pe teren. Gruparea din Bănie a plecat cu un punct din deplasare.

Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0 LIVE TEXT

Min. 90+4: Final de meci!

Min. 75: Alexandru Mitriţă a executat o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, dar Căbuz a prins fără emoţii de data aceasta.

Min. 72: O nouă ocazie pentru Universitatgea Craiova! Mitriţă a şutat de la distanţă, Căbuz a respins în faţă, dar Koljic nu a reuşit să profite de eroarea portarului de la Hermannstadt.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 66: Alexandru Mitriţă a avut o şansă uriaşă, dar nu a reuşit să reia din câţiva metri.

Min. 52: Koljic a şutat de la 30 de metri, dar Căbuz a prins în doi timpi.

Min. 46: A început repriza a doua.

Reclamă

Min 45+4: S-a încheiat prima repriză.

Min. 34: Ianis Stoica a avut o şansă bună, dar şutul său din întoarcere nu a prins cadrul porţii.

Min. 24: O nouă ocazie pentru Ronaldo Deaconu! Fostul jucător de la Farul a trimis pe lângă poartă, după o centrare.

Min. 18: O primă ocazie şi pentru Universitatea Craiova. Şutul lui Alexandru Creţu a fost prins de Căbuz.

Min. 12: Ronaldo Deaconu a avut prima mare ocazie a meciului, dar şutul acestuia din interiorul careului a fost blocat de Maldonado.

Min. 1: A început meciul.

Hermannstadt (4-2-3-1): Căbuz – Căpușă, V. Găman, Bejan, Oroian – Murgia, Biceanu – Neguț, R. Deaconu, Balaure – I. Stoica
Rezerve: I. Pop, V. Muțiu, Dr. Iancu, Gândilă, Jipa, Ciubotaru, Fl. Luca, Tiago Goncalves, Ivanov, Chițu
Antrenor: Marius Măldărășanu

Universitatea Craiova (4-2-3-1): L. Popescu – Căpățînă, Maldonado, Badelj, Ndong – Al. Crețu, Houri – Paradela, Danciu, Ivan – Koljic
Rezerve: S. Lung jr, Lazar, Gaspar, Vlădoiu, Sierra Perez, Benga, Lăpădătescu, D. Barbu, Montoya, Bană, Mitriță, Markovic
Antrenor: Costel Gâlcă

De cealaltă parte, Hermannstadt a încheiat play-out-ul pe locul trei, la distanţă de trei puncte de liderul UTA.

În sezonul precedent, echipele şi-au împărţit victoriile. Universitatea Craiova s-a impus în turul din Bănie, scor 1-0, golul victoriei fiind marcat de Andrei Ivan. În retur, sibienii şi-au luat revanşa pe teren propriu şi s-au impus cu 2-1.

Universitatea Craiova este o pretendentă la primele locuri din Liga 1. Oltenii au efectuat cinci transferuri, în această vară. Silviu Lung Jr, Takuto Oshima, Gregorio Sierra, Carlos Mora, Luis Paradela au semnat cu formaţia din Bănie.

De cealaltă parte, Marius Măldărăşanu i-a adus la echipa sa pe Ronaldo Deaconu, Aurelian Chiţu şi pe Cătălin Căbuz, printre alţii.

Costel Gâlcă, avertisment direct înainte de noul sezon de Liga 1

Costel Gâlcă a lansat un avertisment direct, înainte de noul sezon de Liga 1! Tehnicianul de la Universitatea Craiova a vorbit despre problemele formației, din perioada de pregătire.

Costel Gâlcă a transmis faptul că jucătorii de la Universitatea Craiova au avut o perioadă de pregătire dificilă, din cauza temperaturilor ridicate, dar și a timpului scurt pe care l-au avut la dispoziție, pentru cantonament.

„Nu va fi un meci ușor pentru noi, având în vedere timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție. Sper să gestionăm foarte bine momentele de joc, să fim pragmatici și să venim acasă cu cele trei puncte. Antrenamentele au fost grele pentru băieți, pentru că au fost temperaturi ridicate.

Totul a fost mai greu, dar sper să arătăm bine la meciul de la Sibiu. Hermannstadt este o echipă organizată, care gestionează bine momentele de joc. Se organizează foarte repede pe faza defensivă și speculează acțiunile din atac.

Am avut ceva probleme și în pregătire, dar sper să pun cei mai în formă jucători la Sibiu. Sper să avem un randament bun, pentru că avem nevoie de aceste puncte. Tot ce e posibil, sper să nu fie doar un debut, sper să ajungă o constanță în campionat”, a spus Costel Gâlcă, la conferința de presă.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și