Închide meniul
Foto

Fiica lui Ion Țiriac s-a angajat și a dat lovitura printre milionarii lumii. Ioana Țiriac are un succes uriaș: „Superstar”

Publicat: 12 iulie 2024, 17:22

Reclamă
Fiica lui Ion Țiriac s-a angajat și a dat lovitura printre milionarii lumii. Ioana Țiriac are un succes uriaș: „Superstar”

Fiica lui Ion Țiriac s-a angajat și a dat lovitura printre milionarii lumii

Ioana Ţiriac este fiica lui Ion Ţiriac / Colaj Instagram/Profimediaimages

Ioana Natalia Ţiriac, fiica lui Ion Țiriac, s-a angajat și a dat lovitura printre milionarii lumii. Tânăra care va împlini săptămâna viitoare 27 de ani a fost dată de gol de mama ei. Sophie Ayad, marea iubire a miliardarului român, este extrem de mândră de reuşita Ioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unica fiică a lui Ion Ţiriac a făcut liceul în Bucureşti, după care a plecat să studieze la o facultate din Statele Unite. A absolvit Universitatea din Miami şi s-a specializat pe economie.

Fiica lui Ion Țiriac s-a angajat și a dat lovitura printre milionarii lumii

După ce şi-a încheiat studiile în America, Ioana a luat decizia radicală de a se muta în Dubai. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a pornit pe cont propriu şi nu a dorit să se ocupe de afacerile familiei.

Moştenitoarea averii lui Ion Ţiriac s-ar fi angajat pe postul de agent imobiliar la o firmă de prestigiu din Emiratele Arabe Unite. A avut imediat un succes uriaş.

Sophie Ayad a postat, pe reţelele sociale, o imagine în care apare fiica ei alături de alţi agenţi imobiliari de top. Aceştia au fost trecuţi la categoria „Superstar„.

Reclamă
Reclamă 4

Ioana Ţiriac se pare că a reuşit să se impună şi să vândă proprietăţi de milioane de euro, spre satisfacţia mamei ei.

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost 9 ani într-o relaţie și au rămas în relații foarte bune. Femeia care este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Reclamă

Alexandru Ion Ţiriac, fascinat de sora lui

Fiul lui Ion Ţiriac, Alexandru Ion Ţiriac, a reacţionat imediat după ce a văzut apariţia de senzaţie din Emiratele Arabe Unite a surorii sale, Ioana.

Super femeie”, „Minunată” şi „Ce frumoasă” au fost doar câteva dintre comentariile primite de Ioana Ţiriac la o fotografie din Emirate.

Nu putem ajunge la nivelul ei de regalitate de Dubai! Dar putem fi mândri să fim în preajma ei”, a scris Ion Alexandru Ţiriac pe Instagram.

Fostul mare jucător de tenis, Ion Ţiriac, are o avere estimată la 2.1 miliarde de dolari.

Ion Ţiriac şi-a făcut testamentul: „Am 33 de copii în total. Averea va fi împărțită în 33 de părți egale”

Ion Ţiriac le-a mărturisit jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale.

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și