Închide meniul
Foto

„Nu putem ajunge la nivelul ei” Fiul lui Ion Ţiriac a reacţionat imediat când a văzut apariţia de senzaţie a surorii sale, Ioana!

Reclamă

Publicat: 26 ianuarie 2024, 20:43

„Nu putem ajunge la nivelul ei” Fiul lui Ion Ţiriac a reacţionat imediat când a văzut apariţia de senzaţie a surorii sale, Ioana!

Fiul lui Ion Ţiriac a reacţionat imediat când a văzut apariţia de senzaţie a surorii sale, Ioana

Ioana Ţiriac şi fratele ei, Ion Alexandru / colaj Instagram

Fiul lui Ion Ţiriac, Ion Alexandru, a reacţionat imediat când a văzut apariţia de senzaţie din Emiratele Arabe Unite a surorii sale, Ioana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Super femeie”, „Minunată” şi „Ce frumoasă” au fost doar câteva dintre comentariile primite de Ioana Ţiriac la poza din Emirate.

„Nu putem ajunge la nivelul ei” Fiul lui Ion Ţiriac a reacţionat imediat când a văzut apariţia de senzaţie a surorii sale, Ioana

Nu putem ajunge la nivelul ei de regalitate de Dubai! Dar putem fi mândri să fim în preajma ei”, a scris Ion Alexandru Ţiriac pe Instagram.

Ion Ţiriac are 3 copii, Ion Alexandru Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Ţiriac. Omul de afaceri român, care are o avere estimată la 2 miliarde de dolari, a surprins pe toată lumea atunci când a anunţat cum îşi va împărţi averea.

Ion Ţiriac a susţinut că are 33 de copii în total, chiar dacă doar 3 sunt biologici, cei enunţaţi mai sus.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by @ioana_tiriac

Ion Ţiriac şi-a făcut testamentul: „Am 33 de copii în total. Averea va fi împărțită în 33 de părți egale”

Ion Ţiriac le-a mărturisit jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale.

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Afacerea cu care Ion Ţiriac a dat lovitura în România. Se fac deja liste de aşteptare!

Se ştie care este afacerea cu care Ion Ţiriac (84 de ani) a dat lovitura în România. Fostul jucător de tenis are un succes uriaş cu clubul din nordul Bucureştiului, pe care l-a deschis în 2013 şi în care a investit, iniţial, 18 milioane de euro.

Numărul membrilor a atins capacitatea maximă, motiv pentru care chiar fiul lui Ion Ţiriac a anunţat că se întocmesc liste de aşteptare. Chiar şi aşa, sunt foarte mulţi doritori.

Ne pare rău. Din păcate, în scurt timp, vom închide şi lista de aşteptare din cauza numărului mare de cereri. Nu vom face excepţii, calitatea este prioritară”, a fost anunţul făcut de Alexandru Ion Ţiriac pe contul său de Instagram.

Clubul care aparţine miliardarului român este situat în Pădurea Băneasa şi se întinde pe o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi. Asigură servicii de sport, relaxare şi wellness, iar preţurile sunt destul de „piperate”. Abonaţii au la dispoziţie centru de aerobic & fitness, piscine interioare şi exterioare, saune, terenuri de tenis şi de squash.

Încă din urmă cu un deceniu, din momentul deschiderii clubului, preţul de pornire pentru un abonament anual era de 1.500 de euro cu TVA. Acesta a tot crescut, dar interesul este în continuare uriaş.

La clubul lui Ion Ţiriac se antrenează şi Sorana Cîrstea, cea care ar fi într-o relaţie cu Alexandru Ion Ţiriac. Cu toţii au surprinşi, zilele trecute, la un meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. A fost prima apariţie, în spaţiul public, a lui Ion Ţiriac cu fiul său şi cea care i-ar putea deveni noră.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și