Închide meniul

Adrian Mititelu a dat cărţile pe faţă: „Am avut o discuţie cu Gigi Becali. E un jucător cum rar apare în fotbal”

Dan Roșu Publicat: 13 iulie 2024, 13:53

Reclamă
Adrian Mititelu a dat cărţile pe faţă: „Am avut o discuţie cu Gigi Becali. E un jucător cum rar apare în fotbal

Adrian Mititelu a dat cărţile pe faţă: "Am avut o discuţie cu Gigi Becali

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu a dat cărţile pe faţă despre plecarea lui Vladislav Blănuţă de la FC U Craiova la U Cluj, sub formă de împrumut. Gigi Becali l-a vrut încă din această vară pe atacantul oltenilor, dar Mititelu a preferat să-l lase la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Blănuţă a fost dorit de 5-6 echipe din Liga 1. L-am împrumutat un an la U Cluj. Am considerat că acolo e cel mai bun loc pentru el, deşi au fost oferte de cumpărare şi din Cehia, dar nu ceea ce ne doream noi.

Adrian Mititelu a dat cărţile pe faţă

A fost o propunere interesantă şi din Ungaria. Este o propunere şi din Liga 1 din România. Este şi în atenţia FCSB, care şi-a manifestat încă de ieri intenţia de a-l lua, dar am zis că nu e momentul să plece. E bine să joace la Cluj.

Am avut o discuţie cu Gigi Becali şi vom vedea în funcţie de ce va face la Cluj. E şi o echipă foarte importantă din Cehia. E un nouar cum rar apare în fotbal şi cred că la anul va demonstra că are o perspectivă uriaşă”, a spus Mititelu.

Mihai Stoica a dezvăluit postul surpriză pe care va juca William Baeten la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit postul surpriză pe care va juca William Baeten la FCSB. După retrogradarea celor la FCU Craiova, Adrian Mititelu a acceptat să îl vândă pe Baeten la echipa patronată de Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Stoica a anunţat că William Baeten va trebui să lupte pentru postul său de titular la FCSB cu Marius Ştefănescu, un alt transfer făcut în această vară. Baeten vine să îl dubleze pe fostul jucător de la Sepsi, dar Stoica este de părere că e mai bine ca lotul să fie unul numeros, în condiţiile în care FCSB va juca la trei zile vara aceasta:

„Vine Baeten. Da, e bătut în cuie. Vânzare și Craiova păstrează procente, da. Postul lui Baeten? Eu l-am văzut jucând atacant lateral dreapta în cele mai multe meciuri și mijlocaș central. Noi avem un singur atacant lateral dreapta de picior stâng, pe Ștefănescu.

Băluță, care a jucat anul trecut acolo, se simte mai bine în poziție centrală. În stânga avem jucători de picior drept, jucătorii eligibili pentru regula U21, Octavian Popescu, Musi, Toma. Da, Baeten va veni să-l dubleze pe Ștefănescu, iar cei din stânga sunt jucătorii de regulă. E cumva inflație, dar mai bine să fie inflație când joci la 3 zile”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și