Închide meniul

Ce a putut spune Mircea Rednic despre arbitrul din camera VAR, după UTA – Rapid 1-1: „Nici nu mai trebuie să te bucuri!”

Publicat: 13 iulie 2024, 22:02

Reclamă
Ce a putut spune Mircea Rednic despre arbitrul din camera VAR, după UTA – Rapid 1-1: „Nici nu mai trebuie să te bucuri!

Ce a putut spune Mircea Rednic despre arbitrul din camera VAR, după UTA - Rapid 1-1

Mircea Rednic, în conferinţa de presă / Profimediaimages

Mircea Rednic l-a arătat cu degetul pe arbitrul din camera VAR, după meciul UTA – Rapid, scor 1-1, din prima etapă a Ligii 1. Antrenorul gazdelor nu îşi explică de ce a fost anulat golul lui Omondi, din minutul 89.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic a alergat până la mijlocul terenului în momentul în care atacantul său reuşise să îl învingă pe Aioani. Meciul s-a reluat de la scorul de 2-1, dar Sebastian Colţescu a fost anunţat din cabina VAR să vină să revadă faza. A întrerupt jocul şi, în cele din urmă, a decis să nu valideze golul gazdelor.

Ce a putut spune Mircea Rednic despre arbitrul din camera VAR, după UTA – Rapid 1-1

Mircea Rednic şi-a ieşit din minţi şi i-a reproşat „centralului” că nu este respectat regulamentul. La final, a avut o reacţie şi despre arbitrul din cabina VAR.

Ţinând cont că am făcut o repriză bună, a doua, am fost mult mai prezenţi… şi schimbările, jucătorii care au intrat au adus un plus real. Îmi pare rău că am fost aşa de aproape de 3 puncte. VAR-ul ăsta care a intervenit după ce s-a dat drumul la joc.

De când s-a dat drumul, a dispărut verificarea VAR… a fost… mai ţinem şi cu spectacolul, şi cu atacul. Dacă l-a atins puţin, ce să zic… era frumoasă o victorie.

Reclamă
Reclamă 4

De când cu VAR acum, nici nu mai trebuie să te bucuri. La mijloc era Colţescu, cu experienţă. La VAR a fost unul Dumitrache, îmi amintesc de un penalty dat de el, de nici cei de la Sibiu nu știau dacă era penalty sau nu. Dar nu mai vreau să vorbesc„, a reacţionat Mircea Rednic la digisport.ro.

Fază controversată în UTA – Rapid

În minutul 89, UTA a reuşit să marcheze şi să preia conducerea pe tabela de marcaj, după golul lui Omondi. În apărarea giuleştenilor au fost gafe în lanţ, iar trupa lui Mircea Rednic a reuşit să înscrie.

Însă, la câteva minute distanţă după ce jocul s-a reluat, Sebastian Colţescu a fost chemat la margine pentru a verifica faza golului marcat de UTA.

Reclamă

În acel moment, Mircea Rednic era un car de nervi pe margine. Arbitrul partidei a revăzut faza şi a anulat golul lui Omondi, pe motiv de fault în atac.

UTA Arad – FC Rapid 1-1

Formaţia UTA Arad a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Rapid, într-un meci din prima etapă a Superligii.

Au marcat: Cîmpanu ’60 / Braun ‘24

În minutul 89, arădenii au înscris prin Omondi, dar golul a fost anulat după două minute pentru fault în atac, după consultarea VAR.

UTA Arad: R. Popa – Rodrigues, Conte, Benga, Trif – C. Mihai, Van Durmen, V. Costache (Cîmpanu ’46, Râpă ‘86) – Omondi, Dumiter (R. Cristea ’46, Halef ‘88), Fabry (J. Pedro ’46). Antrenor: Mircea Rednic.

FC Rapid: Aioani – Braun, Blazek, Iacob, Borza (El Sawy ’74) – Manea, Oaidă (Emmers ’62, Micovschi ‘74), Kait, Papeau – Hasani (Jambor ’61), Rrahmani (Burmaz ’79). Antrenor: Neil Lennon.

Cartonaşe galbene: Omondi ’90, Halef ‘90+4, J. Pedro ‘90+6 / El Sawy ‘90+3, Iacob ‘90+4, Aioani ‘90+5

Arbitri: Sebastian Colţescu – Daniel Mitruţi, Adrian Popescu – Horia Gabriel Mladinovici

Arbitri VAR: Bogdan Dumitrache, Alexandru Cerei

Observator: Octavian Şovre

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Nebunie pe Santiago Bernabeu

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și