Închide meniul

UTA – Rapid 1-1. Fază controversată pe final! Gol al arădenilor anulat cu VAR. Rednic, un car de nervi! Lennon, remiză la debut

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iulie 2024, 21:00

Reclamă
UTA – Rapid 1-1. Fază controversată pe final! Gol al arădenilor anulat cu VAR. Rednic, un car de nervi! Lennon, remiză la debut

Dinamo, cale liberă spre ieşirea din insolvenţă

Mircea Rednic, în timpul unui meci/ Profimedia

Meciul UTA – Rapid, scor 1-1, din prima etapă a Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Neil Lennon a debutat oficial cu o remiză pe banca Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finalul a fost extrem de încins, din cauza unei faze extrem de controversate. Omondi a marcat şi Sebastian Colţescu a fluierat reluarea jocului. După, a fost chemat din cabina VAR la marginea terenului, să vadă golul celor de la UTA. A decis să anuleze reuşita arădenilor şi i-a provocat o criză de nervi lui Mircea Rednic.

LIVE TEXT | UTA – Rapid 1-1

Min. 90+5: UTA – Rapid 1-1! Final de meci!

Min. 89: UTA – Rapid 1-1! Omondi a marcat, după o nouă gafă uriaşă în apărarea lui Neil Lennon. Sebastian Colţescu a fost chemat să revadă faza după ce reluase jocul. În cele din urmă, a anulat reuşita pe motiv de fault în atac. Mircea Rednic este un car de nervi!

Min. 60: UTA – Rapid 1-1! Cîmpanu a reuşit să egaleze, după o gafă uriaşă în apărarea giuleştenilor, comisă de Cristi Manea.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 57: Ocazie UTA! Omondi a şutat puternic, de la marginea careului, iar balonul a fost respins în corner de Aioani.

Min. 46: S-a reluat partida. Mircea Rednic a efectuat trei schimbări la pauză: Cîmpanu, Cristea şi Pedro au fost trimişi în teren, iar Costache, Dumiter şi Fabry au fost trecuţi pe banca de rezerve.

Pauză: Rapid o conduce după 45 de minute pe UTA, scor 1-0.

Reclamă

Min. 36: S-a reluat meciul!

Min. 34: Partida s-a întrerupt! Ambulanţa a intervenit, după ce unui fan i s-a făcut rău în tribune!

Min. 23: UTA – Rapid 0-1! Christopher Braun a deschis scorul, reuşind să marcheze la capătul unei faze superbe. Fundaşul a punctat cu un şut din faţa porţii, după o pasă primită de la Albion Rrahmani.

Min. 6: Ocazie pentru Rapid! Florent Hasani a şutat superb de la marginea careului, însă balonul s-a scurs puţin peste poarta lui Popa.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start: 

UTA: R. Popa – Rodrigues, Conte, Benga (c.), Trif – C. Mihai, Van Durmen, V. Costache – Omondi, Ezekiel, Fabry
Rezerve: D. Iliev, Râpă, Iurasciuc, Ekmecki, Machado, Dumiter, Cîmpanu, R. Cristea, Healf, A. David
Antrenor: Mircea Rednic

Rapid: Aioani – Braun, Blazek, Iacob, Borza – Manea, Oaidă, Kait, Papeau – Hasani, Rrahmani
Rezerve: Ungureanu, Bădescu, Săpunaru, Micovschi, Emmers, Petrila, El Sawy, Burmaz, Jambor, G. Gheorghe, A. Stan, Ignat
Antrenor: Neil Lennon

Neil Lennon: „Sunt mulțumit de lot, avem dubluri pe fiecare post”

Noul antrenor al Rapidului, Neil Lennon, s-a arătat mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie în acest sezon. Lennon a precizat că Rapid va juca într-un sistem cu 3 fundaşi.

Ne așteaptă un meci dificil. Știm că și ei au făcut o serie de schimbări în lot. Am avut o pregătire de care sunt mulțumit, dar sunt conștient de faptul că vârful performanței se va atinge în 3-4 etape. Concurența e cea care naște performanță.

Vom schimba sistemul, acesta este planul. Cu acest sistem (n.r. – 3 fundași centrali) am abordat meciurile de pregătire. Pare că jucătorii reacționează bine, nu văd un motiv să complicăm lucrurile mai mult decât e cazul.

UTA a schimbat mulți jucători. E posibil ca Mircea Rednic să schimbe stilul de joc. E un tehnician experimentat, dar mă interesează doar echipa mea, să-mi motivez jucătorii pentru a ajunge la cel mai înalt nivel.

Orice antrenor își dorește mai mulți jucători. Sunt mulțumit de lot, avem dubluri pe fiecare post. Vom încerca să mai aducem un jucător. Întotdeauna e greu să anticipezi echipele care se vor lupta pentru câștigarea titlului. Sunt 5-6 echipe care vor conta, sper ca Rapid să fie printre ele. FCSB, Craiova, Farul, CFR Cluj. Dan Petrescu e un antrenor obișnuit să câștige trofee.

Avem un lot tânăr, dar sperăm ca în primăvară, pe final de sezon, să fim în continuare la cel mai înalt nivel”, a declarat Neil Lennon, la conferința de presă.

Mircea Rednic a anunţat un transfer înainte de duelul cu Rapid!

Antrenorul lui UTA Arad, Mircea Rednic, a anunţat un transfer înainte de duelul cu Rapid de sâmbătă seară, din Liga 1.

Suntem aproape să semnăm cu un fundaș central. Ajunge joi seara la Arad și este făcut în proporție de 90%. Este un fundaș central, internațional, din Moldova”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă de dinainte de partida cu Rapid.

Rednic a fost întrebat dacă fundaşul central este Daniel Dumbrăvanu şi a confirmat că despre el este vorba. „Da, el e. E un fotbalist de perspectivă, cu calități și școala făcută în Italia. Mai sunt de pus la punct câteva detalii și va semna”, a precizat Rednic.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și