Închide meniul

„Nu se pricepe!” Dan Nistor l-a făcut praf pe Dan Șucu, după FCSB – U Cluj 1-1! Nu a uitat de atacul patronului de la Rapid

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2024, 8:22

Reclamă
„Nu se pricepe! Dan Nistor l-a făcut praf pe Dan Șucu, după FCSB – U Cluj 1-1! Nu a uitat de atacul patronului de la Rapid

Dan Nistor l-a făcut praf pe Dan Șucu, după FCSB - U Cluj 1-1!

Colaj: Profimedia / Hepta

Dan Nistor l-a făcut praf pe Dan Șucu, după FCSB – U Cluj 1-1! Jucătorul „șepcilor roșii” nu l-a „iertat” pe patronul Rapidului și i-a transmis un mesaj dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nistor a marcat golul prin care U Cluj a obținut un punct pe Ghencea, dintr-o lovitură de la 11 metri. Duelul dintre campioana României și formația ardeleană a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dan Nistor l-a făcut praf pe Dan Șucu, după FCSB – U Cluj 1-1!

În sezonul trecut, Dan Nistor a ratat un penalty într-un meci cu FCSB, iar, la acel moment, Dan Șucu se întreba retoric cum jucătorul nu a reușit să marcheze, în timp ce vorbea despre „omeniile” din fotbalul românesc.

„Dacă aș fi paranoic, m-aș gândi că toată povestea cu «omenia» este o metodă de a distrage atenția, pentru a nu ne concentra pe întrebarea: ‘Cum de a putut un jucător atât de talentat, cum este Nistor de la U Cluj să execute faza loviturii de pedeapsă atât de stângaci?’. De asemenea, dacă aș fi patronul echipei respective, aș cere în mod cert explicații”, spunea Dan Șucu, în luna februarie.

Acum, Dan Nistor i-a transmis un mesaj dur lui Șucu. Mijlocașul de la U Cluj a spus că patronul de la Rapid nu se pricepe la fotbal, iar, astfel, i-a urat succes în afaceri.

Reclamă
Reclamă 4

”Să fie sănătos patronul de la Rapid. Îi doresc baftă, mai multă baftă în afaceri, că la fotbal văd că nu se pricepe”, a spus Dan Nistor, citat de digisport.ro.

De asemenea, mijlocașul clujenilor a vorbit și despre partida cu FCSB și a transmis că, în opinia sa, rezultatul este unul echitabil.

”E greu, am întâlnit echipa campioană. Rezultatul este echitabil, e bine că nu am plecat cu mâna goală de aici.

Reclamă

Am destulă experiență. Sper să nu mai fac greșeli ca în campionatul trecut. FCSB este o echipă destul de puternică puternică, le doresc baftă în cupele europene. De ce să nu se califice? România merită mult mai mult.

Cred că în scurt timp noii jucători și echipa vor arăta destul de bine. Timpul va demonstra dacă suntem mai buni. Eu sper să fie așa. Anul acesta avem obiectiv să ne calificăm în play-off”, a mai spus Nistor.

Primii jucători „distruşi” de Gigi Becali, după FCSB – U Cluj 1-1

Gigi Becali a distrus doi jucători, după ce FCSB a remizat cu U Cluj, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon. Patronul roş-albaştrilor a fost extrem de nemulţumit de Marius Ştefănescu şi de Malcom Edjouma.

FCSB a debutat cu stângul, în noul sezon de Liga 1. Alexandru Musi a marcat pentru roş-albaştri, în timp ce Dan Nistor a marcat pentru U Cluj.

„S-a întâmplat… eu sunt de vină la toate! Da, serios. Când găsesc câte unul că joacă… Maradona, Ştefănescu… ce să mai alerge dacă l-am făcut vedetă.

El nu are nicio vină, eu sunt vinovat! A fost un meci, dar eu acum trag semnalul de alarmă. Vezi, de neînlocuit, sigur că este, aşa va fi. Numai că aude acum ce spun, că e vedetă. Aude şi îşi dă seama şi joacă ce trebuie să joace. Nu a jucat fotbal, s-a ascuns de fotbal. El nu s-a arătat să primească mingea, pentru ce… că e căldură!

(N.r. Aţi vrut să-l schimbaţi la pauză?) Am vrut, dar am zis să îl mai ţin. Am greşit!

Cum să faci aşa ceva. Indolenţa asta, Edjouma. Cum să faci aşa ceva? E indolenţă. A mai avut două mingi, a tras peste poartă de la 30 de metri. Olaru a tras de la 16 metri, nu de la 30 de metri. Aşa mi-au spus, că e alt jucător, m-am luat şi eu după colaboratori!

Dacă nu făcea 11 metri aiurea, bezmetic… aveam vreo problemă? Nu aveam nicio problemă cu U Cluj. Doamne fereşte, să te duci pe piciorul adversarului direct. Aşa să pui piciorul, în halul ăsta? Doamne! Mai mult de încurcă”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

UEFA a anunţat topul golurilor de la EURO 2024! Pe ce loc se află reuşita lui Nicolae Stanciu. Ionuţ Lupescu, printre observatori

18:04

Valeriu Iftime l-a criticat dur pe Bogdan Andone, după criza acestuia: „Nu mă așteptam să facă circ. A greșit şi la schimbări”

17:43

„Nu ne-am aşteptat” Darius Olaru, mesaj clar înaintea meciului FCSB – Virtus: „Toată lumea se aşteaptă la asta”

17:41

Luis de la Fuente ar putea părăsi Spania pentru o altă naţională! E ademenit cu un salariu uriaş!

17:01

„Toată lumea vine din urmă” Max Verstappen, despre nivelul ridicat al rivalilor din Formula 1: „E o adevărată bătălie”

16:37

OFICIAL | Maccabi Tel Aviv a anunţat unde va juca meciul de acasă cu FCSB, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și