Închide meniul

Alex Chipciu a descris-o în șase cuvinte pe FCSB, după ce a încurcat-o în Ghencea! Avertisment pentru Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2024, 8:28

Reclamă
Alex Chipciu a descris-o în șase cuvinte pe FCSB, după ce a încurcat-o în Ghencea! Avertisment pentru Champions League

Alex Chipciu a descris-o în șase cuvinte pe FCSB

Alex Chipciu, după un meci / Profimediaimages

Alex Chipciu a descris-o în șase cuvinte pe FCSB, după ce a încurcat-o în Ghencea. Fostul jucător al roș-albaștrilor a fost integralist în remiza FCSB – U Cluj, scor 1-1, din prima etapă a noului sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost al 5-lea meci la rând în care U Cluj nu pierde în fața echipei lui Gigi Becali. La finalul partidei, Chipciu a vorbit la superlativ pentru jucătorii antrenați de Elias Charalambous. Totuși, a lansat și un avertisment.

Alex Chipciu a descris-o în șase cuvinte pe FCSB, după ce a încurcat-o în Ghencea

Chipciu se așteaptă ca FCSB, despre care a spus că este „cea mai bună echipă din România”, să aibă viață grea în turul 2 din preliminariile Ligii Campionilor.

Sunt foarte obosit acum. A fost un meci greu pentru noi, e bine că am plecat cu un punct. Puteam să plecăm cu trei, puteam să plecăm și cu zero, ăsta e adevărul. A fost ok temperatura, frumos stadionul, frumos cu suporterii, a fost un meci frumos.

Nu sperietoare, că și noi avem o victorie cu ei. Încercăm să jucăm fotbal și contracarăm stilul lor de joc. Au jucători de calitate.

Reclamă
Reclamă 4

Din ce am văzut în cantonament, avem un lot mai competitiv decât anul trecut. Sunt multe schimbări, e clar că nu suntem omogeni. Trebuie să ne omogenizăm, să vedem și un sistem, că am schimbat și sistemul. Ne adaptăm și vedem cum ne vom simți meciurile viitoare.

Va fi greu pentru FCSB cu Maccabi, dar ca lot și condiții cred că e cea mai bună echipă din România”, a declarat Alex Chipciu la digisport.ro.

Dan Nistor a marcat golul lui U Cluj dintr-un penalty provocat de Malcom Edjouma. Mijlocașul FCSB-ului a și fost făcut praf de patron imediat după fluierul final.

Reclamă

Cum să faci aşa ceva. Indolenţa asta, Edjouma. Cum să faci aşa ceva? E indolenţă. A mai avut două mingi, a tras peste poartă de la 30 de metri. Olaru a tras de la 16 metri, nu de la 30 de metri. Aşa mi-au spus, că e alt jucător, m-am luat şi eu după colaboratori!

Dacă nu făcea 11 metri aiurea, bezmetic… aveam vreo problemă? Nu aveam nicio problemă cu U Cluj. Doamne fereşte, să te duci pe piciorul adversarului direct. Aşa să pui piciorul, în halul ăsta? Doamne! Mai mult de încurcă”, a declarat Gigi Becali.

FCSB – U Cluj 1-1

FCSB, campioana din sezonul trecut, a început noua ediţie a Superligii cu o remiză, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 cu Universitatea Cluj.

Au marcat: Musi ’51 / Nistor ’57 (penalty)

FCSB: Târnovanu – Creţu (Antwi ’71), Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru (Edjouma ’46), Şut (Alhassan ’63) – Ştefănescu (Băluţă ’63), Olaru, Musi – D. Popa (Miculescu ’46). Antrenor: Elias Charalambous.

Universitatea Cluj: Gertmonas – Boboc (D. Codrea ’71), Masoero, I. Cristea (Mitrea ’71), Chipciu – Silaghi (Blănuţă ’70), Bic, Ov. Popescu (Oancea ’82), Raţă (Tchassem ’71) – Nistor, Bettaieb. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Edjouma ’55, Creţu ’69 / Masoero ’74, Blănuţă ’75, Oancea ‘90+4

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Ovidiu Artene, Alexandru Filip – George Cătălin Găman

Arbitri VAR: Cătălin Popa, Iulian Călin

Observator: Adrian Comănescu

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:02

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

18:43

FCSB are un singur jucător în echipa primei etape din Liga 1! Cine a fost desemnat antrenorul rundei

18:08

UEFA a anunţat topul golurilor de la EURO 2024! Pe ce loc se află reuşita lui Nicolae Stanciu. Ionuţ Lupescu, printre observatori

18:04

Valeriu Iftime l-a criticat dur pe Bogdan Andone, după criza acestuia: „Nu mă așteptam să facă circ. A greșit şi la schimbări”

17:43

„Nu ne-am aşteptat” Darius Olaru, mesaj clar înaintea meciului FCSB – Virtus: „Toată lumea se aşteaptă la asta”

17:41

Luis de la Fuente ar putea părăsi Spania pentru o altă naţională! E ademenit cu un salariu uriaş!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și