Închide meniul

El este atacantul de Champions League cu care negociază Gigi Becali! FCSB insistă pentru un jucător de 1.91 metri din Serie A

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2024, 12:18

Reclamă
El este atacantul de Champions League cu care negociază Gigi Becali! FCSB insistă pentru un jucător de 1.91 metri din Serie A

El este atacantul de Champions League cu care negociază Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

S-a aflat cine este atacantul de Champions League cu care negociază Gigi Becali. Patronul FCSB-ului este gata să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor, după ce a plătit 1.3 milioane de euro pentru Marius Ștefănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu U Cluj, scor 1-1, în prima etapă a Ligii 1. La finalul partidei, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că va mai aduce un jucător în ofensivă. Pune presiune pe Daniel Popa și David Miculescu.

Atacantul de Champions League cu care negociază Gigi Becali

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali este în negocieri avansate cu David Ankeye de la Genoa. Atacantul de 22 de ani, de 1.91 metri, este dorit cu insistență de campionii României.

FCSB încearcă să obțină împrumutul„, a anunțat sursa citată.

Gigi Becali a mai încercat și în trecut să îl transfere pe atacantul nigerian. Sheriff a ales însă să îl vândă cu 2.5 milioane de euro, în luna ianuarie, la Genoa. Ankeye nu s-a adaptat în Italia și ar putea fi lăsat să plece la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

David Ankeye nu a fost titular în niicun meci din Serie A. A adunat, în total, 51 de minute. Nigerianul este fără gol din luna noiembrie!

FCSB și-a pierdut, în această vară, golgheterul de sezonul trecut. Florinel Coman a fost vândut la arabi cu 5.2 milioane de euro.

Decizie majoră luată de Gigi Becali, după startul ratat al FCSB-ului din Liga 1

Gigi Becali a anunţat că va mai transfera un atacant, în aceeaşi zi în care a fost confirmat şi transferul lui William Baeten, la FCSB. Patronul campioanei nu a fost mulţumit de evoluţia lui David Miculescu, însă i-a plăcut de Daniel Popa.

Reclamă

De asemenea, Gigi Becali a transmis că nici Alexandru Băluţă nu este la acelaşi nivel ca în sezonul trecut, deşi a fost lăudat după forma din cantonament.

Am văzut ce trebuie să văd. Dacă nu ai mijlocul terenului cu Şut şi Lixandru e haos. Nu am mai controlat jocul!

Trebuie să mai aduc un atacant, un vârf. Nu avem. Popa cât de cât îmi place, se mişcă. Dar acolo unde a avut devierea aia trebuie să dea gol. Trebuie să mai aduc neapărat un atacant, neapărat!

Musi nu am ce să îi reproşez, a jucat foarte bine. Nu că a dat gol, dar a jucat foarte bine.

Trebuie să mai aduc un jucător neapărat. Băluţă în care îmi puneam baza anul trecut, nu mai e ăla de anul trecut. La antrenamente îmi spunea că e bombă.

Eu am văzut în seara asta ce am de făcut. Trebuie să aduc un atacant, neapărat! Dar Popa nu mi-a displăcut, eu am vrut să îl încerc şi pe Miculescu, să văd cu care joc în cupele europene.

Da, da, suntem aproape. Aduc un atacant, da! Hai să îl vedem la lucru„, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și