Închide meniul

Decizie majoră luată de Gigi Becali, după startul ratat al FCSB-ului din Liga 1! Transferul anunţat după remiza cu U Cluj

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2024, 0:21

Reclamă
Decizie majoră luată de Gigi Becali, după startul ratat al FCSB-ului din Liga 1! Transferul anunţat după remiza cu U Cluj

Gigi Becali face o schimbare majoră în primul 11 de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a luat o decizie majoră, după startul ratat al FCSB-ului din Liga 1. Patronul roş-albaştrilor s-a decis, după remiza cu U Cluj, şi a anunţat că va mai face un transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a debutat cu stângul, în noul sezon de Liga 1. Campioana a remizat în Ghencea cu U Cluj, scor 1-1.

Decizie majoră luată de Gigi Becali, după startul ratat al FCSB-ului din Liga 1

Gigi Becali a anunţat că va mai transfera un atacant, în aceeaşi zi în care a fost confirmat şi transferul lui William Baeten, la FCSB. Patronul campioanei nu a fost mulţumit de evoluţia lui David Miculescu, însă i-a plăcut de Daniel Popa.

De asemenea, Gigi Becali a transmis că nici Alexandru Băluţă nu este la acelaşi nivel ca în sezonul trecut, deşi a fost lăudat după forma din cantonament.

„Am văzut ce trebuie să văd. Dacă nu ai mijlocul terenului cu Şut şi Lixandru e haos. Nu am mai controlat jocul!

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să mai aduc un atacant, un vârf. Nu avem. Popa cât de cât îmi place, se mişcă. Dar acolo unde a avut devierea aia trebuie să dea gol. Trebuie să mai aduc neapărat un atacant, neapărat!

Musi nu am ce să îi reproşez, a jucat foarte bine. Nu că a dat gol, dar a jucat foarte bine.

Trebuie să mai aduc un jucător neapărat. Băluţă în care îmi puneam baza anul trecut, nu mai e ăla de anul trecut. La antrenamente îmi spunea că e bombă.

Reclamă

Eu am văzut în seara asta ce am de făcut. Trebuie să aduc un atacant, neapărat! Dar Popa nu mi-a displăcut, eu am vrut să îl încerc şi pe Miculescu, să văd cu care joc în cupele europene.

Da, da, suntem aproape. Aduc un atacant, da! Hai să îl vedem la lucru„, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Primii jucători „distruşi” de Gigi Becali, după FCSB – U Cluj 1-1

Gigi Becali a distrus doi jucători, după ce FCSB a remizat cu U Cluj, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon. Patronul roş-albaştrilor a fost extrem de nemulţumit de Marius Ştefănescu şi de Malcom Edjouma.

„S-a întâmplat… eu sunt de vină la toate! Da, serios. Când găsesc câte unul că joacă… Maradona, Ştefănescu… ce să mai alerge dacă l-am făcut vedetă.

El nu are nicio vină, eu sunt vinovat! A fost un meci, dar eu acum trag semnalul de alarmă. Vezi, de neînlocuit, sigur că este, aşa va fi. Numai că aude acum ce spun, că e vedetă. Aude şi îşi dă seama şi joacă ce trebuie să joace. Nu a jucat fotbal, s-a ascuns de fotbal. El nu s-a arătat să primească mingea, pentru ce… că e căldură!

Cum să faci aşa ceva. Indolenţa asta, Edjouma. Cum să faci aşa ceva? E indolenţă. A mai avut două mingi, a tras peste poartă de la 30 de metri. Olaru a tras de la 16 metri, nu de la 30 de metri. Aşa mi-au spus, că e alt jucător, m-am luat şi eu după colaboratori!

Dacă nu făcea 11 metri aiurea, bezmetic… aveam vreo problemă? Nu aveam nicio problemă cu U Cluj. Doamne fereşte, să te duci pe piciorul adversarului direct. Aşa să pui piciorul, în halul ăsta? Doamne! Mai mult de încurcă”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Starul francez a semnat contractul

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și