Închide meniul

Decizia radicală a unui jurnalist sportiv italian, după ce a fost identificat fals pe social media ca fiind atacatorul lui Trump!

Publicat: 14 iulie 2024, 17:53

Reclamă
Decizia radicală a unui jurnalist sportiv italian, după ce a fost identificat fals pe social media ca fiind atacatorul lui Trump!

Decizia radicală a unui jurnalist sportiv italian, după ce a fost identificat fals pe social media ca fiind atacatorul lui Trump!

Sursa foto: X

Presa străină a anunţat decizia radicală a unui jurnalist sportiv italian, după ce a fost identificat în mod fals pe social media ca fiind atacatorul lui Donald Trump.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalistul sportiv italian Marco Violi a precizat că va lua măsuri legale în acest caz.

Decizia radicală a unui jurnalist sportiv italian, după ce a fost identificat fals pe social media ca fiind atacatorul lui Trump!

Un mesaj distribuit pe scară largă pe platforma X anunţa: „Conform Departamentului de Poliţie din Butler, trăgătorul lui Trump a fost arestat la faţa locului şi a fost identificat drept Mark Violets, un membru Antifa”, relatează news.ro.

Mesajul era însoţit de o fotografie a jurnalistului italian Marco Violi. Acesta este editorul romagiallorossa.it, un site al fanilor clubului italian de fotbal AS Roma.

FBI a anunţat, duminică dimineaţă, că l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, ca fiind „subiectul implicat” în împuşcăturile de sâmbătă. Secret Service a declarat că suspectul a fost împuşcat mortal de agenţi.

Reclamă
Reclamă 4

Neg categoric că sunt implicat în această situaţie”, a scris Violi, care locuieşte la Roma, într-o poveste pe Instagram. El a precizat că a fost trezit în mijlocul nopţii de notificările Instagram şi X legate de postare.

Violi a acuzat doi utilizatori italieni ai reţelei X că au răspândit informaţii false la adresa sa şi a declarat că se va prezenta luni la poliţie pentru a-i denunţa pe aceştia şi mass-media care au preluat mesajul lor.

Numindu-i pe utilizatorii X „hărţuitori”, Violi a spus că a fost ţinta lor ani de zile şi că procedurile penale împotriva lor sunt în curs. „Vă rog frumos să mă lăsaţi în pace pentru că sunt o victimă a acestei situaţii din 2018”, a scris el.

Reclamă

„E în Pennsylvania și scuipă gloanțe!” Reacție uluitoare după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump

A apărut o reacție uluitoare, după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump. Statele Unite ale Americii au fost în stare de şoc în urma incidentului armat care a avut loc la un miting al fostului președinte Donald Trump. Au fost trase mai multe focuri de armă, iar Trump a fost rănit la urechea dreaptă. Pe imaginile care au făcut înconjurul lumii se vedea că fostul președinte al SUA sângera.

Donald Trump este în siguranţă, au anunţat Secret Service şi campania sa. Conor McGregor a avut un mesaj viral pe rețelele sociale. Acesta l-a lăudat pe Trump, iar postarea a fost văzută de milioane de oameni.

Cunoscutul luptător din UFC a descris într-un mod incredibil incidentul din Pennsylvania. „Trump scuipă gloanțe din dragoste pentru țara lui”, a scris Conor McGregor.

Un multimiliardar de 78 de ani ar trebui să fie pe un yacht sau la cursuri de golf. Dar el nu e. E în Pennsylvania și scuipă gloanțe! Candidând din dragoste pentru țara lui!

Însănătoșire grabnică, Donald! Dumnezeu să binecuvinteze Statele Unite ale Americii”, a fost reacția lui McGregor.

Postarea lui Conor McGregor a adunat peste 9 milioane de vizualizări. FBI a calificat împuşcăturile de la mitingul fostului preşedinte Donald Trump de sâmbătă seara drept o tentativă de asasinat, relata CNN.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale
Citește și