Închide meniul

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2024, 13:10

Reclamă
Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: "Îmi păstrez moralul ridicat"

Conor McGregor / Profimedia

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat. Irlandezul ar fi trebuit să revină în octagon, la gala UFC 303 din Las Vegas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 29 iunie, McGregor trebuia să se înfrunte cu Michael Chandler, dar lupta a fost amânată din cauza unei accidentări a irlandezului, aşa cum anunţase în primă fază Dana White.

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

Starul UFC irlandez Conor McGregor a renunţat la meciul împotriva lui Michael Chandler, programat la 29 iunie, dar a promis că va reveni în cuşcă, news.ro.

Anunţul surprinzător că „The Notorious” s-a retras din lupta sa împotriva lui Michael Chandler, programată pentru evenimentul principal al UFC 303 din Las Vegas, pe 29 iunie, a dezamăgit multă lume.

Potrivit lui Dana White, şeful organizaţiei americane, o accidentare l-a forţat pe Conor McGregor să renunţe la marea sa revenire în cuşcă. În schimb, lupta principală va opune campionul Alex Pereira lui Jiri Prochazka, cu centura de +93 kg în joc.

Reclamă
Reclamă 4

Fanii aşteptau cu nerăbdare reacţia lui McGregor. Sâmbătă, starul irlandez i-a liniştit într-un mesaj postat pe reţelele de socializare. Deşi nu a spus prea multe despre accidentarea sa, cu excepţia faptului că a contractat-o la începutul lunii, irlandezul i-a asigurat pe fani că vindecarea a durat „mai mult decât se aştepta”.

„Decizia de a amâna lupta nu a fost luată cu uşurinţă, ci în urma consultării cu medicii, UFC şi echipa mea. Fanii mei şi adversarul meu merită să fiu în cea mai bună formă pentru această luptă. Vom ajunge acolo! Îmi păstrez moralul ridicat şi sunt încrezător că mă voi întoarce”, a scris irlandezul.

Fără resentimente, a răspuns Chandler. „Fă-te bine. Ne vedem curând”, a subliniat el.

Reclamă

Conor McGregor, în vârstă de 35 de ani, a luptat ultima dată în meciul pierdut în faţa lui Dustin Poirier, în iulie 2021.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

8:40

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

8:25

Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş! Cele două echipe care se luptă pentru semnătura titularului României de la EURO 2024

8:12

Anunţul făcut de Luka Modric, la 38 de ani şi 289 de zile, după victoria ratată dramatic de Croaţia în faţa Italiei, la EURO 2024

0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și