Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2024, 13:39

Reclamă
Edi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

Edi Iordănescu pleacă de la naționala României

Edi Iordănescu, la finalul unu meci - Profimedia Images

Edi Iordănescu pleacă de la naționala României! Din informațiile AS.ro, selecționerul e decis în proporție de peste 90% să părăsească banca primei reprezentative. Din câte se pare, Iordănescu și-a anunțat deja staff-ul, că va pleca, încă din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși Federația Română de Fotbal insistă pentru continuitate și au avut mai multe întâlniri cu selecționerul, acesta s-a decis să renunțe la echipa națională.

Edi Iordănescu pleacă de la naționala României

Din informațiile noastre, principalul motiv pentru care Iordănescu nu va mai continua este perioada grea prin care familia sa a trecut în ultimul timp. Din câte se pare, Edi va lua o pauză pentru a petrece timp alături de familie.

Conform surselor AS.ro, Edi Iordănescu a anunțat staff-ul, la momentul respectiv, că va continua pe banca primei reprezentative doar dacă România va elimina Olanda, lucru care nu s-a întâmplat, din păcate.

Chiar dacă fotbalul romanesc nu merita un sfert de finala, dacă e să ne luăm după ultimele rezultate, Iordănescu își impusese ca obiectiv ajungerea în sferturile EURO 2024.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu a refuzat şi toate ofertele de la arabi

Chiar dacă a luat decizia să renunţe la naţională încă din Germania, Edi Iordănescu a mai luat o hotărâre surprinzătoare, aceea de a refuza toate ofertele venite din zona arabă.

Edi Iordănescu a primit o ofertă de nu mai puţin de cinci milioane de euro, din partea celor de la Al-Wahda. Conform surselor AntenaSport, tehnicianul a refuzat propunerea venită de la formaţia din Emiratele Arabe Unite.

De asemenea, aceasta nu a fost singura ofertă pe care Edi Iordănescu a refuzat-o, imediat după ce România şi-a încheiat parcursul la EURO 2024.

Reclamă

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său

Încă din Germania, Edi Iordănescu lăsa să se înţeleagă că familia are mai multă nevoie de el decât echipa naţională, una pe care a dus-o până în optimile EURO 2024, câştigând Grupa E, din care au mai făcut parte Belgia, Slovacia şi Ucraina.

„Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă naţională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranţă va fi o discuţie cu conducerea FRF, cu familia mea.

În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, vom vedea ce vom decide”, spunea Edi Iordănescu, pe 2 iulie.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:37

OFICIAL | Maccabi Tel Aviv a anunţat unde va juca meciul de acasă cu FCSB, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

16:28

„Cea mai frumoasă experienţă” Istvan Kovacs, mândru de naţionala României după EURO 2024: „A fost o mare bucurie”

16:21

VideoAntena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 16 iulie, pe AS.ro

15:33

FCSB – Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană

15:02

EXCLUSIVNeluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și