Închide meniul
Foto

Ce a ţinut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!

Publicat: 16 iulie 2024, 17:15 / Actualizat: 16 iulie 2024, 20:07

Reclamă
Ce a ţinut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!

Ce a ţinut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu

Irina şi Irinel Columbeanu / captura Fita cu Adita

Irina Columbeanu a dezvăluit ea însăşi ce a ţinut neapărat să îi transmită tatălui ei, Irinel Columbeanu. Irina Columbeanu a fost, recent, în ţara noastră. Ea a venit special din SUA pentru a-şi vizita tatăl.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu şi-a pierdut întreaga avere şi locuieşte în prezent la un azil din Snagov. Pensia de circa 2.000 de lei pe lună nu îi este suficientă pentru a-şi plăti azilul, dar fiica lui şi prieteni ai lui Irinel Columbeanu i-au sărit fostului milionar în ajutor.

Ce a ţinut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!

„(n.r: Ce ai ţinut să-i spui personal?) Am vrut să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine şi să-i spun în faţă că-l iubesc, să petrecem timp împreună, ca să avem şi mai multe amintiri frumoase cu noi doi”, a dezvăluit Irina Columbeanu într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Irina Columbeanu şi-a amintit de vila de la Izvorani, în care ea a crescut. Irina Columbeanu a numit vila, care a ars într-un incendiu când nu îi mai aparţinea lui Irinel Columbeanu, „cea mai frumoasă casă din lume”.

Îmi amintesc că era cea mai frumoasă casă din lume şi chiar dacă nu mai este, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea. Acei 12 ani petrecuți acolo sunt memorabili”, a mai mărturisit Irina Columbeanu.

Reclamă
Reclamă 4

De-abia aşteptam să-i sar în brațe! (…) Este același tată inteligent, iubitor, foarte politicos și foarte amuzant. Este tatăl meu aşa cum a fost întotdeauna, iar legătura noastră e neschimbată. Dacă mă întrebi cum mi se pare acum, că au trecut anii, e normal, cu toții îmbătrânim, nu putem face nimic legat de asta. (…) N-aş spune intimidat, aş spune fericit că am crescut şi că mama a avut atât de bine grijă de mine. A fost un pic uimit, dar şi bucuros să mă vadă mare”, a mai declarat Irina Columbeanu despre tatăl ei, Irinel Columbeanu, pentru sursa citată.

Gigi Becali a refuzat să îl ajute pe Irinel Columbeanu

Patronul azilului unde locuieşte Irinel Columbeanu, Ion Cassian, lansa ipoteza că fostul om de afaceri, care şi-a pierdut întreaga avere, ar putea fi susţinut de Gigi Becali.

Ion Cassian dezvăluia că Gigi Becali i-a plătit în trecut azilul regretatei Zina Dumitrescu. Gigi Becali a respins rapid această ipoteză, transmiţând clar că nu îl va susţine financiar pe Irinel Columbeanu.

Reclamă

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

„Cred că Monica şi fata lui îl vor ajuta”

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, declara Gigi Becali la prosport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:17

LIVE TEXTFCSB – Virtus 3-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Băluţă şi Edjouma, primele goluri ale sezonului

21:16

Surpriză uriaşă în preliminariile Champions League! Campioana din Andorra, calificare miraculoasă la loviturile de departajare

21:02

O nouă plecare de la Universitatea Craiova! Un jucător important al oltenilor, cedat la o altă echipă din Liga 1!

20:13

Rafael Nadal l-a învins pe fiul lui Bjorn Borg la Bastad! Revenire cu victorie pentru spaniol în circuitul ATP

19:49

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

19:02

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 4 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și