Închide meniul

Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB

Dan Roșu Publicat: 17 iulie 2024, 8:28

Reclamă
Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB

Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB

Gigi Becali - Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB. Asta după ce campioana a renunţat la ideea de a-i aduce sub comanda lui Charalambous pe Arnold Garita şi Louis Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Ankeye, atacantul de 22 de ani de la Genoa, ar putea ajunge chiar miercuri la FCSB. Asta chiar dacă Becali a dezvăluit că nu l-a văzut la joacă nici măcar un minut pe vârful de 1,91 metri.

Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB

„Cu Ankeye am vorbit astăzi, e posibil mâine să rezolvăm. Să stabilească mâine Pintilii, Charalambous și MM dacă îl vor pe Ankeye împrumut. Nici nu-l cunosc. Eu când cunosc, iau și gata, nu mai întreb pe nimeni”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Ankeye e cotat la două milioane de euro şi a debutat în fotbal la Sido’s FC. După ce a mai evoluat la echipe precum Hammarby, Jimmy FA, FC Sheriff și Hammam Sousse, Genoa a achitat 2.5 milioane de euro pentru el, în iarna trecută. El nu a prins însă decât 52 de minute la fosta echipă a lui Radu Drăguşin.

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Patronul roş-albaştrilor se înţelesese cu Garita, dar a renunţat la atacantul camerunez. Becali a fost deranjat de atitudinea lui Arnold Garita. Camerunezul nu ar fi fost punctual, iar acest lucru l-a făcut pe Becali să decidă că nu îl va mai aduce la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

”I-am dat telefon impresarului şi i-am zis, gata, la revedere. Dacă am semnat contractul şi la semnătură bani, 20.000 pe lună, stai că vin azi, stai că vin mâine. La mine nu iei contractul în mână până nu văd vizita medicală, contractul nu-l vezi. Până nu văd genunchii, contractul nu-l vezi. Până nu spune doctorul cum sunt genunchii, contractul nu-l vezi. Că vine azi, că vine mâine… Haide, bă, dă-i telefon că nu mă mai interesează.

El a semnat, dar a semnat doar el. Semnezi tu prima dată şi vine contractul la mine, că aşa fac eu, semnătura mea e ultima. Noi punem, de exemplu, dacă e la antrenament şi se accidentează la gleznă e problema noastră, că s-a accidentat la noi. Îmi asum responsabilitatea asta, că nu-mi bat joc de oameni. Dar dacă la RMN arată că la genunchi are ceva şi se accidentează tot acolo la genunchi, nu mai e problema mea.

Eu te iau şi cu defecţiuni, dacă ar avea, dar scriem în contract că el îşi asumă că dacă se accidentează şi recidivează în cutare loc atunci eu să pot să reziliez contractul. Dacă semnează aşa, îl iau. Gata, la revedere cu Garita. Stăm să ne jucăm? Trebuia să vină azi, ieri”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Reclamă

 

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:13

Bogdan Andone, sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul Galaţi! Anunţul făcut de LPF

17:10

„De unde a scos asta?” Adrian Mititelu, şocat când a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten

16:59

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 iulie

16:51

OFICIAL | Dinamo şi-a prezentat noul transfer: „A învăţat deja cele mai importante cuvinte în limba română”

16:35

Sergio Perez, ultimatum înaintea Marelui Premiu al Ungariei: „E foarte greu. Vor fi nevoiţi să îl scoată din echipă”

16:27

Ionuţ Negoiţă se întoarce la Dinamo! Se va implica din nou la echipă, după patru ani! Anunţ de ultim moment

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și