Închide meniul

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, la 38 de ani. Anunţul oficial al „galacticilor”

Dan Roșu Publicat: 17 iulie 2024, 15:17

Reclamă
Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, la 38 de ani. Anunţul oficial al „galacticilor

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, la 38 de ani

Luka Modric, alături de Florentino Perez - Site oficial Real Madrid

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, la 38 de ani. Croatul cu şase Ligi ale Campionilor în palmares va fi jucătorul grupării blanco până în iunie 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balonul de Aur din 2018 are 26 de trofee câştigate alături de galactici. Anunţul oficial al prelungirii contractului vine la o zi după ce Real Madrid l-a prezentat oficial pe Kylian Mbappe.

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, la 38 de ani

„Real Madrid şi Luka Modric au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului căpitanului, care va rămâna la club până pe 30 iunie 2025. Modric a ajuns la Madrid în 2012 şi, în cei 12 ani petrecuţi aici, a devenit o legendă a lui Real şi a fotbalului mondial.

Alături de Real Madrid, Modric a câştigat 26 de trofee: 6 Ligi ale Campionilor, 5 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 titluri în La Liga, 2 Cupe ale Spaniei şi 5 Supercupe ale Spaniei. Modric este unul dintre cei 5 jucători care au câştigat 6 Ligi ale Campionilor.

Individual, Modric a câştigat Balonul de Aur în 2018. El a jucat 534 de meciuri pentru Real Madrid şi a marcat 39 de goluri. Pentru Croaţia, el a adunat un record de 178 de selecţii”, se arată în comunicatul emis de Real Madrid.

Reclamă
Reclamă 4

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid

Kylian Mbappe a fost prezentat, marţi, la Real Madrid. Starul francez a ţinut primul discurs în calitate de jucător al galacticilor, în limba spaniolă.

„Bună ziua tuturor! Voi încerca să vorbesc în spaniolă. Este incredibil că mă aflu aici, incredibil! Am visat mulţi ani că voi juca la Real Madrid, mi s-a îndeplinit visul şi sunt un băiat fericit. Vreau să îi mulţumesc preşedintelui, au fost multe de rezolvat.

Le mulţumesc tuturor persoanelor care m-au ajutat să ajung aici. Sunt aici şi sunt jucătorul Madridului. Mama este aici şi plânge. Le mulţumesc tuturor din familia mea. Adevărul e că am multe emoţii. Înseamnă mult pentru mine să fiu aici. Sunt mândru să fiu la clubul visurilor mele şi la cel mai mare club din lume

Reclamă

Este o zi uimitoare. De când eram copil am avut un singur vis și a fi aici înseamnă foarte mult pentru mine. Mulțumesc madridistilor pentru că mi-au oferit dragostea lor de mulți ani. Acum am un alt vis, acela de a mă ridica la înălțimea istoriei acestui club. Îmi voi da viața pentru acest club și pentru această insignă”, a fost discursul lui Mbappe.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:23

Motivul pentru care a fost blocat transferul lui Albion Rrahmani la Rangers! Atacantul poate rămâne la Rapid! Anunţul scoţienilor

18:23

Echipele româneşti şi-au aflat adversarele din preliminariile Cupei CEV şi Challenge Cup la volei

18:03

Adrian Mutu a comentat reuşita jucătorului care l-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj! Ce i-a transmis şi lui Dan Petrescu

17:49

VideoJudeţul campionilor! Suceava e în top când vine vorba de canotaj! Lipă, Radiş şi soţii Cozmiuc provin din Moldova

17:13

Bogdan Andone, sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul Galaţi! Anunţul făcut de LPF

17:10

„De unde a scos asta?” Adrian Mititelu, şocat când a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și