Închide meniul

Ionuţ Negoiţă se întoarce la Dinamo! Se va implica din nou la echipă, după patru ani! Anunţ de ultim moment

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2024, 16:27

Reclamă
Ionuţ Negoiţă se întoarce la Dinamo! Se va implica din nou la echipă, după patru ani! Anunţ de ultim moment

Ionuţ Negoiţă se întoarce la Dinamo

Ionuţ Negoiţă / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ionuţ Negoiţă se întoarce la Dinamo! Omul de afaceri a ales să revină la echipă, după patru ani, însă nu în conducerea clubului din Ştefan cel Mare, ci ca sponsor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Negoiţă a cedat pachetul majoritar de acţiuni de la Dinamo în vara lui 2020. La momentul respectiv, clubul a fost preluat de Pablo Cortacero, urmând sezoane dezastruoase pentru formaţia din Ştefan cel Mare.

Ionuţ Negoiţă se întoarce la Dinamo

După ce în ultimii ani, Ionuţ Negoiţă a declarat că e dispus să o ajute pe Dinamo, acesta a ales să se implice din nou la echipă, din acest sezon. Una dintre firmele sale va apărea pe tricoul de joc al „câinilor”, ca nou sponsor al echipei.

Conform gsp.ro, Ionuţ Negoiţă va contribui cu o sumă considerabilă la formaţia pe care a condus-o până în urmă cu patru ani. Concret, omul de afaceri va plăti peste 300.000 de euro, după ce numele uneia dintre companiile sale va apărea pe tricoul „câinilor”.

Totul se va oficializa în următoarele zile, existând posibilitatea ca această afacere să fie oficială chiar şi până la ora de disputare a meciului dintre Dinamo şi Petrolul, din a doua etapă a Ligii 1.

Reclamă
Reclamă 4

Suma de 300.000 de euro va putea creşte, pe parcursul sezonului, în funcţie de performanţele şi rezultatele obţinute de Dinamo, după cum a anunţat o persoană din anturajul lui Ionuţ Negoiţă.

„Discuțiile sunt în faza avansată, există probabilitatea foarte mare de a se parafa acordul zilele acestea. Este o reapropiere a lui Ionuț Negoiță de Dinamo. Cei de la club au încercat și în iarnă-primăvară să-l aducă ca sponsor. Apoi au fost discuții extinse, să fie și ceva mai mult de sponsor.

În cele din urmă, Ionuț Negoiță va reveni ca sponsor, atât, la Dinamo. Sunt fel și fel de pachet de sponsorizare, probabil, va fi accesat unul de peste 300.000 de euro. Cu bonusuri de performanță, în funcție de anumiți parametri, pot fi mai mulți bani”, a anunţat un apropiat al lui Ionuţ Negoiţă, conform sursei citate mai sus.

Reclamă

Cutremur la Dinamo! Principalul acționar se retrage de la echipă

Este cutremur la Dinamo, după ce principalul acționar se retrage de la echipă. Eugen Voicu a transmis că își va ceda o parte din acțiuni, către o persoană care e dispusă să investească la clubul din Ștefan cel Mare.

Eugen Voicu deține 41% din acțiunile de la Dinamo, 8% dintre acestea fiind pe numele companiei pe care o deține. Voicu este președintele Consiliului de Administrație al societății Red&White, societate care a preluat Dinamo de la firma lui Dorin Șerdean, în iarna anului trecut.

Eugen Voicu va face un pas în spate la Dinamo, anunțând că a ajutat atât cât a putut. Acesta va face loc, în conducerea echipei, unui alt om de afaceri. Voicu a transmis că își va păstra un anumit procent din acțiunile pe care le deține deja la Dinamo.

Conform prosport.ro, Renovatio este grupul care ar putea prelua partea de acțiuni cedată de Eugen Voicu. Renovatio, prin RNV Sport, s-a implicat deja la Dinamo și a preluat 21% din acțiunile clubului, în toamna anului trecut. Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, deține un procent de 27% din acțiuni.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:51

Louis Munteanu, la mare căutare! CFR Cluj, FCSB şi Rapid au concurenţă serioasă pentru transferul românului

19:42

Toto Wolff rămâne cu picioarele pe pământ după ultimele victorii ale lui Mercedes! Ce obiectiv are la Marele Premiu al Ungariei

19:26

Sorin Cârţu ştie motivul pentru care Edi Iordănescu s-a decis să plece de la naţională: „La asta s-a gândit!”

19:16

Transferul lui Deian Sorescu a intrat în impas! Suma cerută în schimbul internaţionalului român

18:43

Gică Hagi, încă două mutări la Farul! Anunţul oficial, după startul ratat din Liga 1

18:39

Dumitru Dragomir a făcut praf o candidată la titlu: „Nu e nici de locul 6”. Discurs vehement al fostului preşedinte LPF

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și