Închide meniul

Decizia luată de Galatasaray în cazul lui Alexandru Cicâldău! Unde se poate transfera mijlocaşul român

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2024, 13:19

Reclamă
Decizia luată de Galatasaray în cazul lui Alexandru Cicâldău! Unde se poate transfera mijlocaşul român

Decizia luată de Galatasaray în cazul lui Alexandru Cicâldău!

Alex Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray/ Profimedia

Turcii au dezvăluit decizia luată de Galatasaray, în cazul lui Alexandru Cicâldău. Aceştia au transmis faptul că internaţionalul român va fi cedat din nou de campioana Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a revenit în lotul lui Galatasaray, după un sezon petrecut, sub formă de împrumut, la Konyaspor.

Decizia luată de Galatasaray în cazul lui Alexandru Cicâldău

Turcii notează faptul că Galatasaray a luat decizia finală în cazul lui Alexandru Cicâldău. Internaţionalul român, care a fost prezent alături de România şi la EURO 2024, este dorit de formaţii din Turcia, cât şi din alte campionate.

Jurnaliştii turci au mai menţionat faptul că au început negocierile, pentru mutarea lui Alexandru Cicâldău, care va fi al doilea jucător care se desparte de Galatasaray, după Mathias Ross.

„A venit rândul unui alt străin al lui Galatasaray, care l-a împrumutat pe Mathias Ross (n.r. la Spartă Praga). Unul dintre jucătorii care nu a fost luat în considerare în planificarea noului sezon. El a fost împrumutat cu o opțiune de cumpărare de 1,2 milioane de euro, plus un bonus de 300 de mii de euro. Galben-roșiii, care trebuie să reducă cât mai curând numărul străinilor.

Reclamă
Reclamă 4

Îl vor trimite pe mijlocașul român (n.r. Cicâldău) împrumutat cu opțiune de cumpărare, la fel ca și Ross. Pentru fotbalistul de 27 de ani se poartă negocieri de transfer atât în ​​Turcia, cât și în străinătate”, au notat turcii de la fanatik.tr.

Alexandru Cicâldău este dorit şi de către Mihai Rotaru, la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor şi-a manifestat dorinşa de a-l împrumuta pe mijlocaşul român încă din perioada de mercato din iarnă.

Alexandru Cicâldău poate semna cu noua echipă după EURO 2024

Alexandru Cicâldău poate semna cu noua echipă după EURO 2024. Un fost star de la Barcelona îl vrea pe român.

Reclamă

Alexandru Cicâldău poate ajunge la Eyupspor, o nou – promovată în prima ligă din Turcia. Cicâldău este dorit de Arda Turan, fostul star de la Galatasaray şi Barcelona.

Conform gsp.ro, Alexandru Cicâldău este dorit de Arda Turan să se alăture proiectului de la Eyupspor. Cicâldău ar urma să fie împtumutat de Galatasaray, echipă cu care are contract. Alexandru Cicâldău este cotat la 3 milioane de euro. În 2021, Mihai Rotaru îl vindea în Turcia pentru 6.5 milioane de euro. Patronul oltenilor recunoscuse că şi-ar dori să îl readucă în Bănie.

„Orice este posibil. Pe Cicâldău ni l-am dorit întotdeauna, l-am ofertat şi vara trecută, dar nu am putut să îl luăm. Ştie că la Craiova e iubit. Un mijlocaş de valoarea lui cred că ar rezolva foarte multe probleme”, a declarat Mihai Rotaru pentru sursa citată mai sus.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:28

Kevin Magnussen va pleca de la Haas! Anunţul oficial, înaintea Marelui Premiu al Ungariei

15:13

Corvinul – Paksi, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim, la un pas de turul doi din Europa League! Echipele probabile

15:09

Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”

15:00

„A lovit o bordură! M-am speriat când l-am văzut!” Neil Lennon, incident teribil în Bucureşti! Viorel Moldovan a dezvăluit totul

14:35

Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal! Românul îl surclasează pe campionul european

14:31

Cursa de 100 de m liber de la Jocurile Olimpice 2024, unde Popovici vrea să scrie istorie, analizată de Cesar Cielo

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 4 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 5 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României 6 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor
Citește și