Închide meniul

Alexandru Cicâldău poate semna cu noua echipă după EURO 2024. Un fost star de la Barcelona îl vrea pe român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2024, 22:12

Reclamă
Alexandru Cicâldău poate semna cu noua echipă după EURO 2024. Un fost star de la Barcelona îl vrea pe român

Alexandru Cicâldău poate semna cu noua echipă după EURO 2024. Un fost star de la Barcelona îl vrea pe român

Alex Cicâldău, la naționala României / Profimedia

Alexandru Cicâldău poate semna cu noua echipă după EURO 2024. Un fost star de la Barcelona îl vrea pe român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău poate ajunge la Eyupspor, o nou- promovată în prima ligă din Turcia. Cicâldău este dorit de Arda Turan, fostul star de la Galatasaray şi Barcelona.

Alexandru Cicâldău poate semna cu noua echipă după EURO 2024

Conform gsp.ro, Alexandru Cicâldău este dorit de Arda Turan să se alăture proiectului de la Eyupspor. Cicâldău ar urma să fie împtumutat de Galatasaray, echipă cu care are contract. Alexandru Cicâldău este cotat la 3 milioane de euro.  În 2021, Mihai Rotaru îl vindea în Turcia pentru 6.5 milioane de euro. Patronul oltenilor recunoscuse că şi-ar dori să îl readucă în Bănie.

Orice este posibil. Pe Cicâldău ni l-am dorit întotdeauna, l-am ofertat şi vara trecută, dar nu am putut să îl luăm. Ştie că la Craiova e iubit. Un mijlocaş de valoarea lui cred că ar rezolva foarte multe probleme”, a declarat Mihai Rotaru pentru sursa citată mai sus.

Galatasaray era dispusă să îl lase pe mijlocaş la Craiova, dar a cerut ca oltenii să îi plătească integral salariul. Cicâldău câştigă în acest moment 900.000 de euro pe an, ceea ce ar reprezenta un efort financiar de 1.8 milioane pentru Mihai Rotaru.

Reclamă
Reclamă 4

Andrei Raţiu, înainte de România – Olanda

Andrei Raţiu a avut un discurs încrezător înainte de România – Olanda. Fundaşul dreapta al României a spus că partida cu Olanda este cea mai importantă din viaţa sa. Andrei Raţiu a mai spus că se simte ca acasă în Germania, acolo unde zeci de mii de români au fost în tribune la fiecare meci al naţionalei lui Edi Iordănescu. România – Olanda e marţi, de la 19:00, live text pe AS.ro.

„Avem un grup foarte bun și cred că atmosfera e foarte bună, suntem foarte pregătiți. Dacă ajungem în sferturi, am repeta ceva istoric. Acesta e obiectivul. Trebuie să jucăm un meci perfect pentru a ne califica. Avem potențial mare și sper ca olandezii să nu se subestimeze. Am câștigat acest drept după ce am terminat pe locul 1.

Sunt mai mult decât pregătiți pentru ce vine. Olandezii sunt jucători care au un nivel înalt, se bat pentru trofee. Trebuie să facem un meci aproape perfect, să fim concentrați și să profităm de șansele noastre. Suntem pregătiți de orice.

Reclamă

Ce ar înseamnă calificarea în sferturi? Ar rămâne numele noastre în istorie. Ar fi ceva foarte important și pentru țară. Va fi cel mai important meci din viața mea. Vom vedea ce va fi. Cu acești fani în spate, parcă jucăm acasă la fiecare meci. Parcă suntem pe Arena Națională„, a spus Andrei Raţiu într-o conferinţă de presă.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:46

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care Florinel Coman ratează România – Olanda: „Aşa mi-a zis”

18:10

Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România – Olanda: „E incredibil! Aveam bilete!”

17:15

LIVE TEXTRomânia – Olanda 0-0, în optimi la EURO 2024. Edi atacă cu Man, Drăguş şi Ianis Hagi. Meciul unei generaţii

17:12

Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2024! Elena Rybakina, victorie fără emoţii la All England Club

16:44

Trei echipe din Bundesliga, pe urmele unui tricolor! Ce jucător al României poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

15:58

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și